Bulundu Yönetim ve ortak aranıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Henry_MC

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Henry

Discord:

hmz_official

Ömürlük Hobi Sunucusu İçin "Tam Yetkili" Yol Arkadaşı Arıyorum

🚀 VİZYONUMUZ VE HEDEFİMİZ
İş hayatımdaki yoğunluk nedeniyle, teknik altyapısını ve tüm lisanslarını hazırladığım Minecraft projesini tamamen emanet edebileceğim, 18 yaş üstü ve ciddiyet sahibi bir ortak arıyorum. Bu proje benim için bir iş değil, uzun yıllar sürdürmek istediğim bir hobi; bu yüzden sunucuda 1 oyuncu dahi kalsa kapatılmayacaktır.

💰 GİDER KALEMLERİ VE FİNANSAL TABLO
Toplam Aylık Sabit Giderler:
  • VDS Sunucu (Ryzen 9 7950X): 770 TL
  • Discord 14x Boost: 300 TL
  • Web Hosting: 100 TL
  • Domain (Yıllık 600 TL): Aylık payı eklenmiştir.
  • LeaderOS Lisans (Yıllık 800 TL): Premium lisans hazırdır.

Kişi Başı Düşen Ödeme Planı:
  • Aylık Sabit Gider Payı: 500 TL - 1000 TL (Giderlerin ortak havuzdaki payı).
  • Başlangıç Reklam Payı: 1000 TL (Tek seferlik açılış reklamı için).
  • Kademeli Bütçe: Sunucu açıldıktan sonra reklam bütçesi tarafımdan 5.000 TL ve üzerine kadar kademeli olarak artırılacaktır.
  • Gelir Paylaşımı: Ben, ortağım ve yönetim ekibi YÜZDELİK pay alacağız. (Masraflar çıkana kadar kendi payımdan feragat ediyorum.)

🛠️ TEKNİK ALTYAPI VE SÜREÇ
  • Mevcut Donanım: Ryzen 9 7950X VDS (16GB RAM, 160GB NVMe).
  • Gelecek Planı: +100 oyuncu bandında hazır olan Ryzen 9 9950X (128GB RAM) fiziksel makineye geçiş yapılacaktır.
  • Paket Durumu: ItemsAdder'sız stok Skyblock paketleri geliştirilecek veya güncel bir paket satın alınacaktır. Paket hazır olduğu an reklam startı verilecektir.
  • Arşiv: Eski sunucumdan kalma 1.21 Survival ve 1.20 BoxPVP tamamen hazırdır.

🛡️ GÜVENLİK, YETKİ VE MÜLKİYET
  • Tam Yetki & Devir: Ortağım yönetimde tam yetkilidir. Mülkiyet ve yetki konularında ortağımın taleplerine göre her türlü devir ve kolaylık sağlanacaktır.
  • Zorunluluklar: Kendine ait bilgisayar ve banka hesabı olan, Discord sesli iletişimine açık adaylar.

👥 YÖNETİM EKİBİ BAŞVURUSU (BÜTCESİZ)
Bütçesi olmayıp yukarıdaki şartları karşılayan yetenekli kişiler ekibe katılabilir:
  • Kazanç: Yönetim ekibi de sunucu gelirlerinden yüzdelik payını alacaktır.
  • Şartlar: Teknik/Plugin VE Topluluk Yönetimi alanlarının her ikisinde de yetkinlik zorunludur.

⚠️ ÖNEMLİ UYARI
Şu an için ücretli/maaşlı tasarımcı veya geliştirici alınmayacaktır. Lütfen bu konuda mesaj atmayınız.

📩 İLETİŞİM

Discord: hmz_official

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl