Bulundu Yönetim Ekibimizi Genişletiyoruz. Yakında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c7fe

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
sercan

Discord:

c7fe

Biz Neyin Peşindeyiz?

Piyasadaki "aç-kapat" sunucuların aksine, biz uzun vadeli ve kalıcı bir yapı kuruyoruz. "Emir-komuta" zincirinden ziyade, saygı ve dostluk çerçevesinde, herkesin fikrinin değerli olduğu bir çalışma ortamı hedefliyoruz.

Hangi Pozisyonlarda Boşluğumuz Var?

• mc_elmas Ortak: Maddi katkı, Tecrübe ve güven sağlayabilecek, Pazarlama ve Reklamlama açısından deneyimi olan. (Ortaklık için özellikle c7fe discord adresim üzerinden iletişime geçiniz.)
  • 🧭 Destek: Oyuncularla iletişimi güçlü, sabırlı ve çözüm odaklı.
  • 🛡️ Mod: Yönetim süreçlerinde sağ kolumuz olacak, operasyonel zekası yüksek.
  • 🖥️ Developer: Java, Skript veya tasarım konularında kendine güvenen, "yeni ne yapabiliriz?" diye düşünen.

Aradığımız Kriterler (Gerçekten Önemli Olanlar)

• Yaş: Minimum 16 yaşındaysanız ve sorumluluk bilinciniz gelişmişse,
  • İletişim: Her hafta yapılan toplantılara katılabilecek,
  • Vizyon: Sadece "görevini yapıp çıkan" değil, "şöyle bir sistem olsa nasıl olur?" diyerek projeye değer katan,
  • Karakter: Dürüst, kriz anında sakinliğini koruyabilen ve en önemlisi "ekip ruhuna" inanan biriyseniz aradığımız kişi siz olabilirsiniz.

Bilmeniz Gerekenler (Dürüstlük Politikamız)

Projemiz henüz gelişim aşamasında olduğu ve yapı taşları yeni oturduğu için, şu an için nakdi bir ücret veya maddi bir karşılık vaat etmiyoruz. Ancak vaat ettiğimiz şey; profesyonel bir ekip deneyimi, geliştirici bir ortam ve projenin olgunlaşma sürecinde kalıcı bir yer edinme fırsatıdır. Performansınıza ve projenin ilerleyişine göre, ileride çok daha farklı konumları birlikte konuşabiliriz.

Nasıl Başvurabilirsin?

Eğer bu serüvende ben de varım diyorsan, seni tanımak için sabırsızlanıyoruz. Kendini ve tecrübelerini anlatan kısa bir mesajla bize Discord üzerinden ulaşabilirsin.

💬 Discord: c7fe ve 8duf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl