Çözüldü Yoncu.com dan mc sunucusu açma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Astrophy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.540
  • Etiketler Etiketler
    yöncü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Astrophy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Öncekikle selamün aleyküm

Ben dedicated sunucu açmayı düşünüyorum batihosttan yapıcaktım fakat bu yoncu.com u duyunca işler değişti. Fakat nasıl kurulur nasıl bağlanır panel falan nasıl olur bilmiyorım. Destek ticket attım minecraft bilmiyoruz dediler daha önce yapan birine sorun dediler. Yoncudan nasıl sunucu açabilirim vds mi yoksa tr lokasyon fiziksel makine mi ?

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar !

Bana soracak olursanız Yoncu.com'den çok önce site açarak hizmet aldım VDS olduğu için normal bi sunucu kiralayan sitelerden pek farkı yoktur tam tersi ( Destek ve yardım konusunu söylemiyorum ) Hosting firmaları daha sağlıklı ve kaliteli olabileceğini düşünüyorum nacizane fikrim bunlar yinede siz bilirsiniz Gerektiği yerde desteğe ihtiyaç duyarsanız benim gibi mc-tr'de bilen kişilere sorularınızı sorabilirsiniz.

Merhaba Yoncu.com hizmetleri güzel ve iyi bir hosting şirketidir daha önceden sunucu aldım ve menmunum nitrado batihost gibi yerlerden den de aldım lakin menmun kalmadım yöncüden aldım ve 1 saat için size cevap veriyorlar hizmetleri bana göre süper mc sunucu kuracaksanız size her konuda yardımcı olabilirim dedicated sunucu almanı isterim daha önceden buradan sunucu açtım sizede açabilirim vds iyi biliyorum skype Thegamelife_hd Feyzullah Dumana BloodyX_HD benim dir bana ulaşın size bu konuda yardımcı olurum.

Önerebileceğim sistem gereksinimi Şunlar
Sabit Disk (HDD) 50 GB
Aylık Trafik 6000 GB
İşlemci (CPU) 4000 Mhz
RAM Bellek 3072 MB
İşletim Sistemi windows server 2003 TR 32 bit
1 ip
Süre 1 aylık

Toplam Ücret:54.33 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl