Sponsorlu banner

AranıyorYol arkadaşı & Ortak Arıyorum

Razo_1

Güven Yıkılmış Bir Kaderdir.
Elmaslar
87
Minecraft
Razon

Discord:

razo_112

Merhaba Ben Emir 17 yaşındayım 3 yıldır minecraft piyasasındayım ve geliştiricilik yapıyorum son 1 2 haftadır kendi sunucumu açma düşüncesindeyim ancak hem maddi hemde manevi olarak zorlanacağımı düşünüyorum bu yolda benimle birlikte olmak isteyen birileri olur ise

-belirli bir olgun yaşa gelmiş

-Ortak Fikir Alışverişine Açık

-sunucu için belirli bir meblağ ayırması

-Baskıcı olmaması

-Yeniliğe Açıl Olması

Ve Ortak veya Yol arkadaşında olması gereken birçok özelliğe sahip kişiler bana discord üzerinden ulaşabilirler.

Discord: razo_112

3 Yıllık geliştiricilik tecrübesi bu piyasada gerçekten çok değerli Nelerin zorlayacağını öngörüp en baştan dürüstçe ne istediğini ve şartlarını belirtmen güzel bir yaklaşım olmuş yaşın daha genç önünde güzel yıllar var Umarım kafandaki vizyona ve beklentilerine uygun güzel bir yol arkadaşı bulursun Şimdiden açacağın proje için başarılar dilerim yolun açık olsun

Merhaba Ben Emir 17 yaşındayım 3 yıldır minecraft piyasasındayım ve geliştiricilik yapıyorum son 1 2 haftadır kendi sunucumu açma düşüncesindeyim ancak hem maddi hemde manevi olarak zorlanacağımı düşünüyorum bu yolda benimle birlikte olmak isteyen birileri olur ise

-belirli bir olgun yaşa gelmiş

-Ortak Fikir Alışverişine Açık

-sunucu için belirli bir meblağ ayırması

-Baskıcı olmaması

-Yeniliğe Açıl Olması

Ve Ortak veya Yol arkadaşında olması gereken birçok özelliğe sahip kişiler bana discord üzerinden ulaşabilirler.

Discord: razo_112
Discord: wreepyy

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl