Yokmu şöyle sıradışı server

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kakarotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.650
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kakarotto

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Skyblock falan değilde böyle hiçbirşeye benzemeyen whitelistli falanda olur güzel bi sıradışı server yokmu sıkıldım artık 3 5 yıldır aynı birbirlerinin türevi serverlerden.

Yakında...​

İsterseniz bomba gibi sunucu açın. Bu sefer oyuncu gelmez sunucu kapanır. Normal açarsan oyuncu geliyor. Adam yeni bir oyun tarzını öğrenmeye uğraşmak istemiyor.

İsterseniz bomba gibi sunucu açın. Bu sefer oyuncu gelmez sunucu kapanır. Normal açarsan oyuncu geliyor. Adam yeni bir oyun tarzını öğrenmeye uğraşmak istemiyor.
katılıyorum .
Bu arada normal sadece 0 pluginli bir survival ararsanız makine sağlarım sunucu için ücretsiz :D whitelist li 1.13 1.12 ne isterseniz .

Skyblock falan değilde böyle hiçbirşeye benzemeyen whitelistli falanda olur güzel bi sıradışı server yokmu sıkıldım artık 3 5 yıldır aynı birbirlerinin türevi serverlerden.
Bir ara sadece belli kişiler ile normal survival (hayatta kalma) oynama fikrim vardı. Eğer istersen 15 Tatil'de falan sunucu kiralar oynarız.

vallaha benimkini diyicem ama şimdi değil xd sunucuyu sıfırladım yeni sistemleri getiricem örnek (ejderha oyunu,tavuk üstünde savaş) gibi şeyler xd

Haziran 2019'u bekleyin :)

Diğerlerine benzemeyen sunucuların neredeyse tamamı tutmaz. Geliri olmayan sunucunun sadece gideri olursa sürekli zarara girileceğinden dolayı bütçe sıkıntıları oluşacaktır. Geliri olmayan sunucunun açık kalması gibi bir ihtimal yok. Bu yüzden tüm sunucular birbirine benziyor.

Sunucular > Sıradışı Sunucu > böyle bir sunucu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl