Çözüldü yml Dosyasını utf-8 yapmak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lyric4l
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lyric4l

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
YigitSheriff

Discord:

Lyric4l λ #0372

Arkadaşlar serverimde türkçe karakter sorunu vardı serverimi bu kodla çalıştırıyorum;
Kod:
java -Xmx1G -Xms1G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
PAUSE

Bunu yaptığımda bütün dosyaları teker teker girip UTF-8 yapıyorum ve bozulan ş,ç,ü gibi karakterleri silip yeniden yazıyorum düzelmesi için.

Bunu daha kolay bir yolu yokmu? Yani bütün dosyaları böyle teker teker editleyecekmiyim?

Bu arada bozulmaktan kastım şu;
5GBm7q.png

Buradaki siyah yazılar ü,ş,ç gibi türkçe karakterler oluyor kodlama yerinden UTF-8 yaptığım anda böyle siyah oluyorlar bende bunları teker teker silip tekrardan yazıyorum düzelmesi için.

İserseniz ilk kopyalayin sora utf-8 yaptiginda yazilar bozulunca sil yazilar ve kopyaladigini yapistir denermisin oyle bi

Arkadaşlar serverimde türkçe karakter sorunu vardı serverimi bu kodla çalıştırıyorum;
Kod:
java -Xmx1G -Xms1G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
PAUSE

Bunu yaptığımda bütün dosyaları teker teker girip UTF-8 yapıyorum ve bozulan ş,ç,ü gibi karakterleri silip yeniden yazıyorum düzelmesi için.

Bunu daha kolay bir yolu yokmu? Yani bütün dosyaları böyle teker teker editleyecekmiyim?

Bu arada bozulmaktan kastım şu;
5GBm7q.png

Buradaki siyah yazılar ü,ş,ç gibi türkçe karakterler oluyor kodlama yerinden UTF-8 yaptığım anda böyle siyah oluyorlar bende bunları teker teker silip tekrardan yazıyorum düzelmesi için.
Ya dostum aynı konuyu bende az önce açacaktım :D iyi oldu açmadan göz atmam üstüne üstlük aynı dosya ile ilgili :)

İserseniz ilk kopyalayin sora utf-8 yaptiginda yazilar bozulunca sil yazilar ve kopyaladigini yapistir denermisin oyle bi
Sen varya adamsın benim nasıl aklıma gelmedi bu :D

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

NoCryTeam Plugin Paketinden Al kendine gore ayarlayip at istersen
Anlamıyorsun sanırım ? zaten elimdeki aynısı dedim deniyorum olmuyor arkadaşımızdan rica ettim atabilirmi komple ASkyBlock dosyasını.

Denedim bende işe yaramadı reis ? rica etsem o ASkyBlock dosyalarını bi atarmısın ?
Nasıl yani ?
Gerçekten oldumu olmadimi?
Oldu dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl