Sponsorlu banner

AranıyorYİNE YENİDEN BIGPROJECT - YÖNETİCİ, DEVELOPER, EKİP SORUMLUSU

erik-1453

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Selam millet 👋
Beni sosyal medyada Erik olarak tanıyorsunuz.

Daha öncesinde MANIFEST-TR isimli bir sunucu açmıştım ve kurulan ekipte yaşanan sıkıntılardan bıktığım için proje 2-3 ay boyunca hayatta kaldı.

Şimdi tekrardan buradayım ve diyecek olursanız yine aynı şekilde olaylardan bu proje de kapanır mı? Biz nasıl güvenip buraya katılım sağlayalım?

Evet haklısınız ama bu sefer iletişime geçtiğim kişilerle özel olarak görüşmeler sağlayacağım daha detaylı tanımak adına.

Bütçe konusunda eli açık bir kişiyim sunucuya ne gerekiyorsa misli katını verip daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağım.

Çok uzatmak istemiyorum direkt aradığım pozisyonlar ile ilgili sizlere ufak detaylar geçeyim.

Yönetici
Sunucunun genel sorumluluğunu yüklenecek kişi, ayrıca ben aktif olamayacağım için gerçekten benim yerime gözüm kapalı emanet edebileceğim bir kişi.
Sunucu işleyişi, fiyatlandırma, özellikleri belirleyecek, tecrübeli kişiler pozisyon için uygun.
+20 yaşından büyük kişiler olursa çok daha iyi olur.
Okul saatleri veya çalışma saatleri aksatacaksa projeyi başvurulmamasından yanayım.

Developer
Temelli ve sadece bizim projemizde yer alacak kişi, yeniliklere açık, sağlam tecrübesi ve helal olsun dedirten işler yapan kişiler pozisyon için uygun.

Ekip Sorumlusu
Yetkili ekibinden sorumlu kişi, yöneticiden sonra en üst ranka sahip kişi. Sorunları çözme, lider ruhlu olan kişiler bu pozisyon için uygun.
NOT: EKİP İÇİ YAŞANAN SORUNLARI YÖNETİCİYE BIRAKMADAN HALLEDEBİLECEK KİŞİLER +10 PUAN.

Daha konuşulacak çok şey var detayları bıraktığım iletişim adresinden konuşalım.

Discord: eerikkj

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl