Yine Rezalet !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYN_T3SL4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın yasklanması için daha ne gerekiyor bilemiyorum. 2-3 gün evvel arkadaşın tüm her şeyini ortaya döktüm. Reklamının kaldırılması gerekirken kaldırılmadı. Bir şey demedim fakat arkadaş hala daha milleti dolandırmaya devam ediyorsa bunun sorumluları bence MC-TR yetkilileridir.

@SydeFQ , @smt287 arkadaşla ilgilenmeniz dileğiyle...

Not: Ben burada sadece kendi görüşümü belirttim. Umarım forumda kendi görüşümüzü belirtmek hala yasak değildir. Yasak ise hesabımın şifresini değiştirmek yerine yorumu silebilirsiniz.

BerkPW ye diyordun yazıklar olsun :)

BerkPW ye diyordun yazıklar olsun :)

Allah Allah, burada her şey ortada adama her hangi bir sorun da destek vermeyeceğimi sölemişim. Sen burda boş boş kelimeler söleniyorsun.

kardeşim, bozuk pl verelim destek vermicem diyip sıyrılalım oh ? adam gibi yap adam memmun kalsın ?

kardeşim, bozuk pl verelim destek vermicem diyip sıyrılalım oh ? adam gibi yap adam memmun kalsın ?

Ben SCTR Plugin Paketini arkadaşa teslim ettim. Paket ne haldeyse o halde teslim ettim ve bunu onada söledim.

Ben bu arkadaşın dolandırma ekran görüntülerini atmıyorum. Siz ne yapıyorsunuz burada? Burada sonuç ne pardon? Arkadaşa her hangi bir destek vermeyeceğimi söledim. Ben teslim ederken sorunsuzdu.
@FuryRS kendisinden birçok paket aldım ve bana ara ara kıyak geçtiği zamanlarda oldu dolandırıcak adam bir kere yardım etmez + Her türlü karşılaştığım sorunları bire bir gelerek sunucumda çözdü ona teşekkürlerimi iletiyorum + şunuda demek isterimki dolandırsaydı Sana yaptıkları gibi dolandırılan kişiler forumda konu açardı :)

Pluginleri rezalet!! Sagol güvenilmiyecegini ögrettigin için <3 @FuryRS

yuh ohaag vay canına ne okudum bee :// geçmiş olsun yeni yıla girerken bile dolandırmayla giri yok daha neler
@FuryRS bına bedwars paketini free olarak at bee(şaka):D

@BerkPro dün bana bir teklif sunmuştu demişti ki maplerini yap at bana sonra onları satalım. Parayı veririm sana. Ben tabi hemen anladım ki maplerimi alır gider diye kabul etmemiştim. İyi ki de kabul etmemişim. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Pluginleri rezalet!! Sagol güvenilmiyecegini ögrettigin için <3 @FuryRS

yuh ohaag vay canına ne okudum bee :// geçmiş olsun yeni yıla girerken bile dolandırmayla giri yok daha neler
@FuryRS bına bedwars paketini free olarak at bee(şaka):D

@BerkPro dün bana bir teklif sunmuştu demişti ki maplerini yap at bana sonra onları satalım. Parayı veririm sana. Ben tabi hemen anladım ki maplerimi alır gider diye kabul etmemiştim. İyi ki de kabul etmemişim. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Burada her hangi bir dolandırma yok. Adama demişim zaten bu konu hakkında destek vermeyeceğimi. Fakat siz @FuryRS adlı boş konuşan şahısı savunmak için elinizden ne gelirse yapıyorsunuz. İş olsun işte başka bir şey değil. Eğer dolandırsaydım ben ortalıkta bulunmazdım doğru değil mi? Fakat o kadar iftiraya ve yanlış haberlere rağmen hala ayaktayım ve ayakta olmaya devam edeceğim.

Burada her hangi bir dolandırma yok. Adama demişim zaten bu konu hakkında destek vermeyeceğimi. Fakat siz @FuryRS adlı boş konuşan şahısı savunmak için elinizden ne gelirse yapıyorsunuz. İş olsun işte başka bir şey değil. Eğer dolandırsaydım ben ortalıkta bulunmazdım doğru değil mi? Fakat o kadar iftiraya ve yanlış haberlere rağmen hala ayaktayım ve ayakta olmaya devam edeceğim.
@Rutherford Mesaj Atmasaydı Emin Ol Cevabını Verirdim.

Merhaba hocam. Öncelikle bu konu hakkında biraz konuşmak istiyorum. Benim gözümde olayda 1 dolandırıcı var. @FuryRS 'i zaten tanıyoruz kendisi son derece güvenilir birisi. @BerkPro hakkında hiçbir bilgim yok fakat diğer 3. şahısa gelecek olursak kendisi zamanımı çalmaktan başka bir işe yaramadığını belirtmek isterim :)

Batuhan adlı kişi benden ısrarla bir spawner skripti istedi. Fakat kendisine dedim bu skript internette bulunuyor fakat çalışması için birkaç ayar yapman gerekli diye. Kendisi bana uzun zamandır araştırdığını çalıştıramadığını söyleyerek ısrar etti. Ben vermek istememem sonucunda bana bu skripte karşı GTA 5 hesabı teklif etti. Eh sonuçta skript herkeste var ama düzgün çalışmıyor skyblockta.(GTA 5 alacağım zamana denk geldi) hadi 2 3 gün hesap bende kaldı. tabiki bu benden destek aldığı süre boyunca hesabın bende kaldığı süre.
Bu olaylar Geçtiğimiz hafta Salı(26-12-2017) - Cumartesi (30-12-2017) tarihleri arasında gerçekleşti. tabi tam desteği alıp zamanımı çaldıktan sonra ise hesabı geri alıp başka bir kişiyi dolandırmaya gitti :)

Bu konuda "Batuhan" adlı şahıs dolandırıcı ve siz bunu biliyorsunuz. Elinizden alabileceği bir hesaba karşı takas yapmışsınız ve size bu hesabı destek aldıktan sonra geri alacak diyen birisi var ( benim ). Siz bu konuda destekmi olurdunuz yoksa bahane mi uydururdunuz ?

@FuryRS Yoldaşlarını iyi seçmeni öneririm bir gün gelir arkandan birşey saplarlar ;)

Birkaç Konuşmadan Resimler ;
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
( Israr bölümü benden skripti istemesi )
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
( Aldığı destekler ve beni aceleye tutup "MineWeb" desteği bekleyenleri aksattırması )
-
( Aldığı destekler )
-
( Konuşmadan sonra hesabı geri alıp engellemesi )

Merhaba hocam. Öncelikle bu konu hakkında biraz konuşmak istiyorum. Benim gözümde olayda 1 dolandırıcı var. @FuryRS 'i zaten tanıyoruz kendisi son derece güvenilir birisi. @BerkPro hakkında hiçbir bilgim yok fakat diğer 3. şahısa gelecek olursak kendisi zamanımı çalmaktan başka bir işe yaramadığını belirtmek isterim :)

Batuhan adlı kişi benden ısrarla bir spawner skripti istedi. Fakat kendisine dedim bu skript internette bulunuyor fakat çalışması için birkaç ayar yapman gerekli diye. Kendisi bana uzun zamandır araştırdığını çalıştıramadığını söyleyerek ısrar etti. Ben vermek istememem sonucunda bana bu skripte karşı GTA 5 hesabı teklif etti. Eh sonuçta skript herkeste var ama düzgün çalışmıyor skyblockta.(GTA 5 alacağım zamana denk geldi) hadi 2 3 gün hesap bende kaldı. tabiki bu benden destek aldığı süre boyunca hesabın bende kaldığı süre.
Bu olaylar Geçtiğimiz hafta Salı(26-12-2017) - Cumartesi (30-12-2017) tarihleri arasında gerçekleşti. tabi tam desteği alıp zamanımı çaldıktan sonra ise hesabı geri alıp başka bir kişiyi dolandırmaya gitti :)

Bu konuda "Batuhan" adlı şahıs dolandırıcı ve siz bunu biliyorsunuz. Elinizden alabileceği bir hesaba karşı takas yapmışsınız ve size bu hesabı destek aldıktan sonra geri alacak diyen birisi var ( benim ). Siz bu konuda destekmi olurdunuz yoksa bahane mi uydururdunuz ?

@FuryRS Yoldaşlarını iyi seçmeni öneririm bir gün gelir arkandan birşey saplarlar ;)

Birkaç Konuşmadan Resimler ;
-
( Israr bölümü benden skripti istemesi )
-
( Aldığı destekler ve beni aceleye tutup "MineWeb" desteği bekleyenleri aksattırması )
-
( Aldığı destekler )
-
( Konuşmadan sonra hesabı geri alıp engellemesi )
Benim Asıl Takıldığım ve Gerçekten Sinirimi Bozan Nokta Bir İnsanın İşini Yarım Yamalak Yapıp Üstüne Para ya da Başka Bir Şeyler Kazanması. Konuyu Açarken de Tek Amacım Buydu. Duyarlıkığınız İçin Teşekkür Ederim. Ayriyetten Mesajınız İçin de

Benim Asıl Takıldığım ve Gerçekten Sinirimi Bozan Nokta Bir İnsanın İşini Yarım Yamalak Yapıp Üstüne Para ya da Başka Bir Şeyler Kazanması. Konuyu Açarken de Tek Amacım Buydu. Duyarlıkığınız İçin Teşekkür Ederim. Ayriyetten Mesajınız İçin de

Anlamakta zorluk çekiyorsunuz galiba? Ben diyorum ki SCTR Paketi o zaman ne haldeyse onun aynısını verdim. Her hangi bir sorunda felan da ilgilenmem dedim. İnternette bir sürü ücretsiz paketleri paylaşıyorlar ve bunların çoğu da hatalı ve ilgilenmiyorlar. @Green arkadaşımızın dediği gibi de Batuhan bir dolandırıcı olduğunu duydum kendisinden. Üstelik ekran görüntüleri var. Bende Batuhan arkadaştan tamamen uzaklaşmak istedim. Eeee nasıl olsa hesabı 2 gün sonra geri alabilir. En sağlıklısı da bu oldu. Ben değil kendisi engel attı. Bu da ayrı bir mesele. Şimdi de seni o arkadaşınla baş başa bırakıp başarılar diliyorum.[DOUBLEPOST=1514796537,1514796001][/DOUBLEPOST]
OyW2aP.png

Galiba arkadaş çekemedi beni ve argo laflar sölemeye başladı. :)

Böyle insanlar olmaz olsun be!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl