EmirhaM
? emirhanakpinar.com ?
Dün oluşturulan bu hesabın dün discordu açılan bu hesabın bize kötü yorum yapması biraz garibimsitm ab
beni gruba çektiğiniz zaman yazdınız.
Dün oluşturulan bu hesabın dün discordu açılan bu hesabın bize kötü yorum yapması biraz garibimsitm ab
beni gruba çektiğiniz zaman yazdınız.
Mrseus#7049
Mrseus#7049
Hayatımda bu kadar yüzsüz görmedim, gruba bir daha ekle göstericem ss'leri engel yoktu sadece sunucunuzdan çıktım!Kanıtla konuşalım dostum, fark ettiysen sorunsal içinde kendi kendine sorunsal çıkarıyorsun ?
Beawen#6452
Mrseus#7049
STATICFORGE Adı ile bir takım mı vardı?
linlord
Cümlenin sonuna ! koymak uff ne kadar da korkutucu, ne yapmalıyım?Hayatımda bu kadar yüzsüz görmedim, gruba bir daha ekle göstericem ss'leri engel yoktu sadece sunucunuzdan çıktım!
linlord
Haklısın aslında, samimi olan birisiyim, para verdim diye biraz sert yapmak bile tuhafıma gidiyor o yüzden yapamadım sanırım neyse iyi forumlar, teşekkürler.kendisiyle çelişen karaktersiz... çok acınası bir durum, bu zamanda para sayılmayacak bir miktar yüzünden insanlığınızdan oluyor
tahminimce arkadaşın bir bilgisi bile yok, çalıştığı takımın adı duyulduğundan dolayı bu şekilde satışlar yapmıştır
burda alıcıda da hata var, sürekli "reis, kral, efenim" tarzında samimi konuşmalar satıcı & müşteri arasındaki resmiyeti bozuyor, adam ondan rahat davranıyor
en baştan sert yapmaya başlasaydınız bir şeyler değişebilirdi, her neyse geçmiş olsun bu sahtekarların soyu hiçbir zaman tükenmeyecek
Evet. Sanada merhaba yan çarSTATICFORGE Adı ile bir takım mı vardı?
Konu dışında mesaj attığımızı söyleyen sen yine attığın mesajla kendinle çelişiyorsunSTATICFORGE Adı ile bir takım mı vardı?
linlord
Konunun bizimle alakalı son mesajıdır, yorum yapmak düşüncesini belirtmek isteyen herkese konumuz ardına kadar açıktır.Konu dışında mesaj attığımızı söyleyen sen yine attığın mesajla kendinle çelişiyorsun
Ve Durum güncellemesi olarak:
- Holy adlı arkadaş garp ve ykt nin olduğu grupta kendini savunmaya çalışırken haksız duruma düştü hiçbir paket teslim edilmedi sohbetteki tek rar haritaydı oda başkasından satın alındı ve parasını ayrı olarak ödedik
- Yüce adaletine güvenen holy beyimizin dolandırıcı olduğunu kanıtlamak bence çokta zor olmasa gerek İsteyenler için discorddan ekran açar konuşmayı gösterir olayı tekrardan anlatırım uzun lafın kısası HOLY denilen kişi Güvenilmez , İş Ahlakı Bilmeyen, Özel Hayatı Karıştıran YÜCE ADALETLİ birisidir ve ondan ürün satın alırsanız sizi 2 ay bekletir daha az bekletmek için para ister sonrada yok kardeşim hasta yok onu görüyor bunu görüyor o hasta yok gözüm yoruluyor göz dinlendirici takınca bakamıyorum parlıyor (Linlord da uzun süredir kullanıyor hiçbir şekilde bilmeyenler için öyle birşey olmuyor) Gibi bahaneler üretir iş ahlakı SIFIR dır.
- Dediğim gibi kanıtları görmek isteyenler discorddan ulaşabilir sonsuza kadar size kanıtları sunabilirim teşekkürler <3
Dolandırılanlar Grubundayken (Haklı olduğunu düşünüyor hala):
![]()
Garp ile Gruptayken (Haksız olduğunu kanıtlayınca):
![]()
PAKET TESLİM EDİLMEDİ
Tuna Yılmaz#0002
Bu saaten sonra atmaz engellemiş hepimizi :)konunun kaldırılması için paketi teslim ettiğine dair kanıt sunması lazım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!