Çözüldü Yine bir plugin paketci sorunsalı ama bu sefer adı farklı: Hypnos Ekibinden Holy!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wjd67.png

İsim değiştirme sebebi Hesabı canlanmış dile felan gelmiş kendi kendine engel atmış ben inandım
Düşündürücü, o zaman bizim de hesaplarımız tehlikede ❓

Ekli dosyayı görüntüle 160999
Ekran fotoğrafında da görüldüğü üzere adını yeniden holy yapmış forum konusundan sonra ve bize forum sahibi ile görüşüp konuyu kaldırıcam diyor ve paket teslim edildi diyor :D

Hayır paket teslim edilse bu kadar uzun bir metinle uğraşır mıyım :D
Veya sen paketi teslim ettiysen niye engel atıp adını değiştiriyorsun ki ?
Çocuksu ve acınası bir savunma ile geldi bir de isterseniz onu da ileteyim ? Ekli dosyayı görüntüle 161000Ekli dosyayı görüntüle 161001
Ve ve görüldüğü üzere ?
cylonce'un aynı taktikleri hep yanlış barkod atar sonra barkod benim değil der :D para gelmedi der :)

cylonce'un aynı taktikleri hep yanlış barkod atar sonra barkod benim değil der :D para gelmedi der :)
Barkodu kendinin olmadığını arkadaşının olduğunu söylüyor ismini felan biliyoruz zaten arkadaşının kapısına bak postacı geliyor eşliğinde tebligat gelince mecbur kim olduğunu söyleyecek zaten banka hesaplarını başka insanlara vermek onun ticareti için kiralamak anayasa göre yasal değil :)

@Mrseus discord özelden yazıp sıkışınca engel atmak da pek havalıymış, ne diyeyim ?

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 42
@Mrseus discord özelden yazıp sıkışınca engel atmak da pek havalıymış, ne diyeyim ?
Boşlarla uğraşmıyorum diyelim, konuyu sürekli öne çıkarmak için arkadaşına mesaj attırıyorsun sonra bana geliyorsun hayırdır birader senin derdin ne adam ol sesli gel falan filan. Kimsin sen?

Boşlarla uğraşmıyorum diyelim, konuyu sürekli öne çıkarmak için arkadaşına mesaj attırıyorsun sonra bana geliyorsun hayırdır birader senin derdin ne adam ol sesli gel falan filan. Kimsin sen?
Özelden forum yöneticisi gibi davranmak senin haddine ise ben de bunu deme hakkına sahibim, bilmeyen forum üyelerine bu şekilde aksatma, gereken kanıtlarımız mevcut, daha fazla uzatmaya gerek yok. Engel bir durum varsa rapor edersin saygı değer forum yetkilileri ilgilenir.

konuyu sürekli öne çıkardığımı iddia edip sonra buraya yazıyorsun
1613419453145.png

ayrıca ssde görüldüğü gibi herhangi bir
hayırdır birader senin derdin ne adam ol sesli gel falan filan. Kimsin sen? söyleminde bulunulmamıştır.
İyi forumlar. @Mrseus

Ekli dosyalar

• 1613419032816.png
    1613419032816.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 35
Özelden forum yöneticisi gibi davranmak senin haddine ise ben de bunu deme hakkına sahibim, bilmeyen forum üyelerine bu şekilde aksatma, gereken kanıtlarımız mevcut, daha fazla uzatmaya gerek yok. Engel bir durum varsa rapor edersin saygı değer forum yetkilileri ilgilenir.
tm ab
konuyu sürekli öne çıkardığımı iddia edip sonra buraya yazıyorsunEkli dosyayı görüntüle 161011
ayrıca ssde görüldüğü gibi herhangi bir
hayırdır birader senin derdin ne adam ol sesli gel falan filan. Kimsin sen? söyleminde bulunulmamıştır.
İyi forumlar. @Mrseus
beni gruba çektiğiniz zaman yazdınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl