Çözüldü Yine bir plugin paketci sorunsalı ama bu sefer adı farklı: Hypnos Ekibinden Holy!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tavsiyem forum desteğe konu açmanız ve takımın yasaklanmasını talep etmeniz. (boş beleş bir takım daha gg olur sizin vasıtanızla) ek olarak eğer 320tl veriyorsanızda bir pakete yaşınız 18 veya daha üzeridir diye düşünüyorum. Şahıs hakkında bi şikayette falan bulunun. Ailesiyle iletişime geçildiğinde geri iade alır babasından da tokat atmasını isteyebilirsiniz :) (yaparsanız videosunu almayı unutmayın az eğlenek)
İnanın ki dava açmayı o kadar istiyorum ki ama uğraşacak vaktim yok ve nasipse PMYO (Polis meslek yüksek okulu) düşünüyorum, sicilimin ne kadar bu konuda haklı olsam da 1 dava daha eklenmesini istemiyorum diyebiliriz.
Ama farklı kişi/kişiler bu konu üzerinde duracaklar sağolsunlar :D

Yazık... Geçmiş olsun size ve dolandırılan diğer arkadaşlara. Bence artık takım yöneticileri böyle şeylerin önüne geçmek için önlem almalılar.
konu sahibi arkadaş takımın yasaklanmasını isteyebilir eğer forumda varlar ise.
Kendilerine bildirdiğimde bu durumu kendileri iade için ekstra süre istediklerini belirttiler yani o süreci kabullendiler 10 şubata kadar paket teslimi sonrasında iade olacağını konuştuk team hypnosun discordununda 10 şubat tarihinde değişime gittiler :) Şuanda başka bir bilmem ne team olarak yeniden başladılar başlayan takımın sahibine yazdığımda ise holynin kendisini de dolandırdığını hypnos ile alakası olmadığını belirtti zaten. Şuanda Veace ve Holy Bizim Gözümüzde Suçlu durumdalar sonuçta iade olacağını biliyormuş kendisi yazmış ve iadeyi kabul etmek demektir buda
1y7v4.png

Adınıza üzüldüm yüklü miktarda paranız gitmiş. Söz konusu para olmasada yapacağınız projenin de gecikmesi.
Hypnos takımında bulunuyordum ayrılalı uzun zaman oldu ayrılmadan önce holy takıma gelmişti böyle bişey yapacağını tahmin etmemiştim. İYİ FORUMLAR

Son düzenleme:
Kendilerine bildirdiğimde bu durumu kendileri iade için ekstra süre istediklerini belirttiler yani o süreci kabullendiler 10 şubata kadar paket teslimi sonrasında iade olacağını konuştuk team hypnosun discordununda 10 şubat tarihinde değişime gittiler :) Şuanda başka bir bilmem ne team olarak yeniden başladılar başlayan takımın sahibine yazdığımda ise holynin kendisini de dolandırdığını hypnos ile alakası olmadığını belirtti zaten. Şuanda Veace ve Holy Bizim Gözümüzde Suçlu durumdalar sonuçta iade olacağını biliyormuş kendisi yazmış ve iadeyi kabul etmek demektir buda
1y7v4.png
Evet buyrun bir kanıt daha, ne yazık ki gerçekten arkasında daha fazla bir dikkatle durmalarını beklerdik.

Adınıza üzüldüm yüklü miktarda paranız gitmiş. Söz konusu para olmasada yapacağınız projenin de gecikmesi.
Hypnos takımında bulunuyordum ayrılalı uzun zaman oldu ayrılmadan önce holy takıma gelmişti böyle bişey yapacağını tahmin etmemiştim. Gözünüze iyi görünebilir kanmayın derim İYİ FORUMLAR
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, bize de öyle birisi olarak gelmedi sorduk ve güvenilir mesajlarını aldık, desteğiniz için teşekkürler ve evet projemiz 2 ay aksadı ve bu durum çok üzücü.

Arkadaş sslerde ismi gözükmesin dediği için kaldırıldı

Son düzenleme:
Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaş sslerde ismi gözükmesin dediği için kaldırıldı

Son düzenleme:
İyi de kimse sana demedi ki sensin ya da şu bu, sana etiket de atılmadı ne bu tutuşma çabaları? Senden kişisel olarak bahsedildi mi, hayır :D
Yani bir nevi başka çabalar içerisindesiniz sanırım, boşuna dahil olmana gerek yoktu yani ?
dcden yazanlar oldu knk ondan dolayı dedım xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl