GUZZPLE
Web Hizmetleri
- Elmaslar
- 85
- Discord İzni

- Minecraft
- GUZZPLE
Discord:
guneychn
öf yha hayallerim ggForumdan uzun zamandır yasaklı ekip hypnos

guneychn
öf yha hayallerim ggForumdan uzun zamandır yasaklı ekip hypnos
linlord
İnanın ki dava açmayı o kadar istiyorum ki ama uğraşacak vaktim yok ve nasipse PMYO (Polis meslek yüksek okulu) düşünüyorum, sicilimin ne kadar bu konuda haklı olsam da 1 dava daha eklenmesini istemiyorum diyebiliriz.Tavsiyem forum desteğe konu açmanız ve takımın yasaklanmasını talep etmeniz. (boş beleş bir takım daha gg olur sizin vasıtanızla) ek olarak eğer 320tl veriyorsanızda bir pakete yaşınız 18 veya daha üzeridir diye düşünüyorum. Şahıs hakkında bi şikayette falan bulunun. Ailesiyle iletişime geçildiğinde geri iade alır babasından da tokat atmasını isteyebilirsiniz :) (yaparsanız videosunu almayı unutmayın az eğlenek)
Tuna Yılmaz#0002
yasaklı olmadan önce aldık ne yazık ki bir hata yaptık işteForumdan uzun zamandır yasaklı ekip hypnos
Yazık... Geçmiş olsun size ve dolandırılan diğer arkadaşlara. Bence artık takım yöneticileri böyle şeylerin önüne geçmek için önlem almalılar.
Kendilerine bildirdiğimde bu durumu kendileri iade için ekstra süre istediklerini belirttiler yani o süreci kabullendiler 10 şubata kadar paket teslimi sonrasında iade olacağını konuştuk team hypnosun discordununda 10 şubat tarihinde değişime gittiler :) Şuanda başka bir bilmem ne team olarak yeniden başladılar başlayan takımın sahibine yazdığımda ise holynin kendisini de dolandırdığını hypnos ile alakası olmadığını belirtti zaten. Şuanda Veace ve Holy Bizim Gözümüzde Suçlu durumdalar sonuçta iade olacağını biliyormuş kendisi yazmış ve iadeyi kabul etmek demektir budakonu sahibi arkadaş takımın yasaklanmasını isteyebilir eğer forumda varlar ise.
linlord
Evet buyrun bir kanıt daha, ne yazık ki gerçekten arkasında daha fazla bir dikkatle durmalarını beklerdik.Kendilerine bildirdiğimde bu durumu kendileri iade için ekstra süre istediklerini belirttiler yani o süreci kabullendiler 10 şubata kadar paket teslimi sonrasında iade olacağını konuştuk team hypnosun discordununda 10 şubat tarihinde değişime gittiler :) Şuanda başka bir bilmem ne team olarak yeniden başladılar başlayan takımın sahibine yazdığımda ise holynin kendisini de dolandırdığını hypnos ile alakası olmadığını belirtti zaten. Şuanda Veace ve Holy Bizim Gözümüzde Suçlu durumdalar sonuçta iade olacağını biliyormuş kendisi yazmış ve iadeyi kabul etmek demektir buda
![]()
linlord
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, bize de öyle birisi olarak gelmedi sorduk ve güvenilir mesajlarını aldık, desteğiniz için teşekkürler ve evet projemiz 2 ay aksadı ve bu durum çok üzücü.Adınıza üzüldüm yüklü miktarda paranız gitmiş. Söz konusu para olmasada yapacağınız projenin de gecikmesi.
Hypnos takımında bulunuyordum ayrılalı uzun zaman oldu ayrılmadan önce holy takıma gelmişti böyle bişey yapacağını tahmin etmemiştim. Gözünüze iyi görünebilir kanmayın derim İYİ FORUMLAR
Sanırım bütün forumu gruba eklemek zorunda kalacaksınız :Darkadaşlar daha kim gelicekse gelsin buyursun gruba alım açık :d
Bu adamlar örgüt felan mı? Kaç kişi dolandırmışlar böyle ?:DEvet buyrun bir kanıt daha, ne yazık ki gerçekten arkasında daha fazla bir dikkatle durmalarını beklerdik.
Ender#2000
dcden yazanlar oldu knk ondan dolayı dedım xdİyi de kimse sana demedi ki sensin ya da şu bu, sana etiket de atılmadı ne bu tutuşma çabaları? Senden kişisel olarak bahsedildi mi, hayır :D
Yani bir nevi başka çabalar içerisindesiniz sanırım, boşuna dahil olmana gerek yoktu yani ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!