Yıldız Oyuncu - Kanal Tanıtımı [+1600 Abone]

Kanalım hoşuna gitti mi ?

• Evet

Oy: 1 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    1

YıldızOyuncu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
gL0M9O.png

Merhaba Millet Ben Umut Yıldız !
Oda Kim be ?
Heh başlayalım anlatmaya şu Umut Yıldız'ı ^^
Kendisi 15 yaşında oyun manyağı bir insandır aslında.Oyun hayatı küçüklüğünden beri devam eder ve gün geçtikçe sevgisi dahada artar.Sürekli yeni oyunlar keşfeden genç "Youtube" denilen o malum sitede,oyunları oynarken videolarını çeken insanlar görür
ve inceledikçe onlara aşırı derecede imrenir.Oda böyle bir şeyler yapmak ister ama önünde büyük bazı problemler vardır.(En azından ona büyük gözüken)Sesi ve yaşı...
Sesinin ince olması onun için her zaman rahatsız edici olmuştur. Hmm birde yaşı vardır kafasına takılanlar arasında.Ama kendisi çok fazla büyümeyi beklemeden 15 yaşında iken bir kanal açar.Neyse ki sesi kalınlaşmıştır.Başlar videolarını çekmeye oyun grupları ve forumlarda paylaşmaya derken işte şimdi buralardadır.

Kanal Fragmanı

MCSG ve Ben

Minecraft Korku Haritası

Grand Theft Auto V - FreeRoam

CS:GO Komik Eğitim

Daha fazlasını merak ediyorsan hepsi kanalımda.

Kanalım Hoşuna Gittiyse Abone Olabilirsin ^^
Kanalım hakkında seviyeli; öneri,eleştiri vb. söyleyeceklerinizi mesaj olarak konu altında belirtebilirsiniz.

•Sosyal Medya Adreslerinde Yıldız Oyuncu•
q2OqAZ.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

q2Oq9B.png

•Kanalın İsmini Nasıl Buldun ?

Kanalın isminin "Yıldız Oyuncu" olmasının 2 adet nedeni var.
İlki soyadımın Yıldız olması ve benim küçüklüğümden beri oyunlara olan tutkum...
İkincisi bir arkadaş tavsiyesi...
•Neden Video Çekiyorsun ?

En başta da belirttiğim gibi imrendiğim için ve Youtuber olmayı çok istediğim için video çekip sunuyorum...
•Sana Nasıl Ulaşabilirim ?
E-Mail : [email protected]

Not : Sponsor Aranıyor.

Sponsorun olurum :)

Tam.... abone !
İyi bir kanal olacağa benziyor.Gelecekde daha çok abone sizi bekliyor :)
Ve......
Windows 8 bilgisayarda olduğum için Skype açılmıyor :)
Akşama eklerim .
Benimde Windows 8 ama açılıyor sende bir sorun var :confused:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl