Yıldırım Network | 1.8 - 1.13 | Kaliteli Plugin Sistemi | 7/24 Aktif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B0rga

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
iGokayBorga

Discord:

B0rga#1950

Hakkımızda
Beş yılı aşkın sunucu sahipliği tecrübesi olan kurucularımızın oyunculara birebir ilgi gösterdiği Yıldırım Network'e hoş geldiniz. Burada amacımız emek verenlerin adalarının gelişmesini sağlayıp, zor sevenler için sunucuyu muhteşem bir yer haline getirmek. Sunucumuz her geçen gün daha çok gelişiyor ve ayriyeten sizlerin düşüncelerini de fazlasıyla önemsiyoruz. E ne duruyorsun? Konuya biraz göz atsana...

storygiris.jpg

storysistemler.jpg
storyekip.jpg
storygörseller.jpg
2021-11-27_12.23.57.png
2021-11-27_12.23.25.png
2021-11-27_12.23.45.png
2021-11-27_12.25.14.png
2021-11-27_12.26.29.png
2021-11-27_12.27.45.png
2021-11-27_12.28.54.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Aldığınız paketin keşke birkaç sistem veya haritasını değiştirseydiniz hazır alıp koymuşsunuz sunucuyu hocam başarılı olacağınızı pek sanmıyorum :(

Aldığınız paketin keşke birkaç sistem veya haritasını değiştirseydiniz hazır alıp koymuşsunuz sunucuyu hocam başarılı olacağınızı pek sanmıyorum :(
İlerleyen zamanlarda gerekli güncellemeleri yapacağız. Yetkili ekip olarak oyuncularımız için çalışıyoruz.

Son düzenleme:
Konu tasarımı hazır , hazır plugin paketi editlenip koyulmuş.Emek verilmemiş bir sunucu daha .

Konu tasarımı hazır , hazır plugin paketi editlenip koyulmuş.Emek verilmemiş bir sunucu daha .
Herkesin oturup tasarımcılık öğrenip profesyonel tasarım yapacak veya oturup kendi plugin paketini yapacak zamanı maalesef yok. Yine de en yüksek seviyede oyun zevki vermek için ücreti dahilinde hizmet satın aldık. Bunun bence sorun olmaması lazım :) Her geçen gün kendimizi geliştirmeye özen gösteriyoruz.

Beş yılı aşkın sunucu sahipliği tecrübesi olan kurucularımızın oyunculara birebir ilgi gösterdiği Yıldırım Network'e hoş geldiniz.
Aga 5 yıllık tecrübe = Hazır map (çalıntı muhtemelen) , Paket satın alınmış idaanıza göre , Konu tasarımı hazır sunucunun adını ilk defa gördüm gören var mı daha önce bilmem.
Altını çizmek istediğim nokta tam olarak 5 yıldır ne yapıyorsunuzda 5 yıllık tecrübeye eriştiriniz?

Aga 5 yıllık tecrübe = Hazır map (çalıntı muhtemelen) , Paket satın alınmış idaanıza göre , Konu tasarımı hazır sunucunun adını ilk defa gördüm gören var mı daha önce bilmem.
Altını çizmek istediğim nokta tam olarak 5 yıldır ne yapıyorsunuzda 5 yıllık tecrübeye eriştiriniz?
2016 tarihinden itibaren PvP, Faction ve HUB sunucularımız oldu. 2019'da oyuna ara verdik ve yaklaşık 2 hafta önce tekrardan bir projeye karar verdik. 2016-2017-2018 tarihlerinde gayet de aktif PvP sunucusuyduk. Muhtemelen 2016 tarihinde Minecraft PvP oynamadığınız için sunucumuzu duymamışsınızdır ;). Bu arada paketi satın aldığımızı iddia etmiyoruz zaten map dahil satın aldık. Konu tasarımını da ücretini vererek yaptırdık.

2016 tarihinden itibaren PvP, Faction ve HUB sunucularımız oldu. 2019'da oyuna ara verdik ve yaklaşık 2 hafta önce tekrardan bir projeye karar verdik. 2016-2017-2018 tarihlerinde gayet de aktif PvP sunucusuyduk. Muhtemelen 2016 tarihinde Minecraft PvP oynamadığınız için sunucumuzu duymamışsınızdır ;). Bu arada paketi satın aldığımızı iddia etmiyoruz zaten map dahil satın aldık. Konu tasarımını da ücretini vererek yaptırdık.
yo oynuyordum fakat adınızı hiç duymadım.Üsteki arkadaşlarla hem fikirim emek ve tecrübe - seviyede fakat ego +99 efsunlu item gibi maşallah

yo oynuyordum fakat adınızı hiç duymadım.Üsteki arkadaşlarla hem fikirim emek ve tecrübe - seviyede fakat ego +99 efsunlu item gibi maşallah
Emin olun sizden fazla hem oyun hem hayat tecrübem var. Egolu değilim sadece çok gereksiz düzeyde eleştiri yaptınız. Seviyeli ve yerinde eleştirilere her zaman açığız. Yukarıdaki arkadaşlara hiçbir şekilde karşı çıkmadım çünkü düzgün üslupla ve abartmadan eleştiri yaptılar.

Emin olun sizden fazla hem oyun hem hayat tecrübem var. Egolu değilim sadece çok gereksiz düzeyde eleştiri yaptınız. Seviyeli ve yerinde eleştirilere her zaman açığız. Yukarıdaki arkadaşlara hiçbir şekilde karşı çıkmadım çünkü düzgün üslupla ve abartmadan eleştiri yaptılar.
açık olmayan sunucudan tecrübe kasan adam vay be. herkes tecrübenizi ve yaptığınızı(konu,paket gibi) neden eleştiriyor bence gidin bir öz eleştiri yapın .Çelişkileriniz ironik allah aşkına fake başlıklarla gelmeyin.Birde 2 hafta paket editlemek mi 5 yıllık tecrübe ah ah bu günlerede düştük yani
1638667647021.png

?
açık olmayan sunucudan tecrübe kasan adam vay be. herkes tecrübenizi ve yaptığınızı(konu,paket gibi) neden eleştiriyor bence gidin bir öz eleştiri yapın .Çelişkileriniz ironik allah aşkına fake başlıklarla gelmeyin.Birde 2 hafta paket editlemek mi 5 yıllık tecrübe ah ah bu günlerede düştük yaniEkli dosyayı görüntüle 192202
Kusura bakmayın ama ben herhangi bir çelişki göremiyorum ve söylediklerim tamamen doğru. 2019 yılında aktifliğimiz düştüğü için sunucumuzu kapama kararı aldık. Orada da yazdığı gibi 2016-2017-2018 tarihlerinde AKTİFlik olarak gayet iyiydik. Yani sunucumuz 2016-2017-2018-2019 yıllarında açıktı fakat 2019 yılında aktifliği düşmüştü bilmem anlatabildim mi? Çocuğa anlatır gibi derdimizi anlatıyoruz ah ah bu günlere düştük yani :(. Ayrıca 5 yıllık sunucu sahipliği tecrübemiz var developer değil.

Son düzenleme:
?

Kusura bakmayın ama ben herhangi bir çelişki göremiyorum ve söylediklerim tamamen doğru. 2019 yılında aktifliğimiz düştüğü için sunucumuzu kapama kararı aldık. Orada da yazdığı gibi 2016-2017-2018 tarihlerinde AKTİFlik olarak gayet iyiydik. Yani sunucumuz 2016-2017-2018-2019 yıllarında açıktı fakat 2019 yılında aktifliği düşmüştü bilmem anlatabildim mi? Çocuğa anlatır gibi derdimizi anlatıyoruz ah ah bu günlere düştük yani :(. Ayrıca 5 yıllık sunucu sahipliği tecrübemiz var developer değil.
o zaman matematik alanında sorun var kanka 2016'da başlayan x kişisi 2019 yılı içerisinde bırakırsa çıkan sonuç kaç olur
^ tabi birde doğru olduklarını var sayarsak

o zaman matematik alanında sorun var kanka 2016'da başlayan x kişisi 2019 yılı içerisinde bırakırsa çıkan sonuç kaç olur
^ tabi birde doğru olduklarını var sayarsak
Yalanla işim olmaz size kanıtlayıp kendimi boş bi sebeple boşuna yormama gerek olduğunu düşünmüyorum. Daha kankalı mankalı konuşuyorsunuz önce bi üslup eğitimi alın. Bu eğitimle benim matematiğime laf atmanız ayrıca komik geldi. Tamam o zaman hesaba göre 4 yıl oluyor. Hadi size saymayı hatırlatayım... 2016 yılının tamamı geçti 1, 2017 yılının tamamı geçti 2, 2018 yılının tamamı geçti 3, 2019 yılının tamamı geçti 4 oldu. Ve 2021 yılında tekrardan başladığımızı göz önünde bulundurursak bu 5. yılımız ve 5. yılın içerisindeyiz. Daha fazla sizinle tartışmak istemiyorum. Sunucumuza ve bize böyle laf etmek için önce daha iyisini yapın, oturduğunuz yerden konuşmak kolay tabii. Mesajlarınıza daha fazla yanıt verip vaktimi harcayamam kusura bakmayın iyi günler.

Ne böyle boşuna tartışmalar? Çocuk musunuz siz? Eleştirilerinizi düzgünce yapın ve eleştirilere düzgünce cevap verin. Her neyse sunucuya gelecek olursam, sunucuya çok fazla özen verilmediği çok belli oluyor. Konu tasarımını Can'dan 20 - 25 liraya satın almışsınız. 5 yıllık bilgilerim ile hazırladığım dediğiniz paketi yüksek ihtimalle bilgileriniz ile değil para ile tasarlatmışsınız gibime geldi. Yani sunucu çok fazla yenilikçi de durmuyor. Sunucunuzu umarım yakın bir zamanda daha iyi bir seviyeye geliştirebilirsiniz. İyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl