kafana göre takıl isteyen istediği gibi değişiklik yapıp githubdan ekleyebiliyor zatenTamamdır hocam, ama ben bu fikri cidden beğendim. Atmaya hazır olduğun vakit kesinlikle eklemek isterim. (iznin varsa, üstünde birkaç değişiklik de yapabilir miyim)
Son haline getirdimTamamdır hocam, ama ben bu fikri cidden beğendim. Atmaya hazır olduğun vakit kesinlikle eklemek isterim. (iznin varsa, üstünde birkaç değişiklik de yapabilir miyim)
Etkinlik olacakmi ?Son haline getirdim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
biraz amatörce oldu fakat oynanır bence :D
31.12.2024 20.00 - 01.01.2025 23.59 arası açık olacak sunucu ip falan atarım izin alıpEtkinlik olacakmi ?
schaffer79
Sunucuya girdim biraz takıldım etkinlikten çok survival gibi olmus ama eline sağlık.Sunucu açık isteyenler gelebilir
IP: 144.76.218.91:25566
Version: 1.21.3
Tam olarak 20.00'da açmayı düşünüyordum fakat gelmek isteyen varsa gelebilir.
1 günlük sunucu sadece silmezseniz sevinirim.
Etkinlik sunucusu guzeldi ama yardim edecegini soyleyen arkadaslari goremedim ne bir inf tutuldu ne mctr geneli bir etkinlik olmadi ginede olsun @Kovalski nin ellerine saglik.Sunucuya giriş yapmış olan herkese teşekkürler. Yeni yılınız kutlu olsun!
Ekli dosyayı görüntüle 256384Ekli dosyayı görüntüle 256385Ekli dosyayı görüntüle 256386
Ekli dosyayı görüntüle 256387
Ekli dosyayı görüntüle 256388Ekli dosyayı görüntüle 256389
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!