Teori Yılbaşı özel YouTube videosu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 242655

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
79
Arkadaşlar selam, yeniler beni pek tanımaz çünkü ortamdan bayadır uzağım, sebebi ise kendimi akademik hayatıma odakladım. Her neyse yılbaşına özel bir youtube minecraft içeriği planladım. Minecraft sunucusu stabil olarak +30, 40 aktiflik alanlar discord üzerinden benimle iletişime geçsin, hem sunucularının reklamı olacak, hemde beraber çalışmış olacağız. Detayları discord üzerinden konuşmak üzere , geri dönüşlerinizi bekliyorum.

DİSCORD; byMamisya#4726

Arkadaşlar selam, yeniler beni pek tanımaz çünkü ortamdan bayadır uzağım, sebebi ise kendimi akademik hayatıma odakladım. Her neyse yılbaşına özel bir youtube minecraft içeriği planladım. Minecraft sunucusu stabil olarak +30, 40 aktiflik alanlar discord üzerinden benimle iletişime geçsin, hem sunucularının reklamı olacak, hemde beraber çalışmış olacağız. Detayları discord üzerinden konuşmak üzere , geri dönüşlerinizi bekliyorum.

DİSCORD; byMamisya#4726
Yapacağınız şey ile igili biraz daha detay verseydeniz güzel olur yine de başarılar şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl