Yılbaşı Etkinliği | Katılanlar İçin Oylarınızı Bekliyoruz!

En çok beğendiğiniz masaüstü resmini gönderen kişiye oy verin

• HayatiPRO

Oy: 1 1,1%
  • xElsoN

Oy: 21 23,1%
  • ErenoOFC

Oy: 11 12,1%
  • CanYanli61

Oy: 2 2,2%
  • oyuncu_ilkin

Oy: 1 1,1%
  • SparTaGuy

• XZeynepT

• MoonQS

Oy: 25 27,5%
  • Soul

Oy: 3 3,3%
  • redoerdo

Oy: 23 25,3%

• Kullanılan toplam oy
    91
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım MoonQS sunucusundan oy toplamış... Şahsen ben o fotoğrafa 0.1 puan bile vermem. Emek Yok çünkü
-Google’ye Mayncraft arka plan resimleri
-Bir tane MC-TR logosu
-Altınada beyaz fonlu bir yazı.
-Reklam linkini Sunucuda’da paylaş
Gelsin oycuklur.
Ülkemizin temel sıkıntısı. Aaa tanıdığım çak oyu. Esere bakmaz, emeğe bakmaz, ben bunu tanıyorum buna vereyim. Şahsen benim tanıdığım çok ama ben hak edene verdiğimi düşünüyorum... HAK EDEN KAZANMASI DİLEĞİYLE...

Sanırım MoonQS sunucusundan oy toplamış... Şahsen ben o fotoğrafa 0.1 puan bile vermem. Emek Yok çünkü
-Bir tane MC-TR logosu
Gelsin oycuklur.
Ülkemizin temel sıkıntısı. Aaa tanıdığım çak oyu. Esere bakmaz, emeğe bakmaz, ben bunu tanıyorum buna vereyim. Şahsen benim tanıdığım çok ama ben hak edene verdiğimi düşünüyorum... HAK EDEN K
-Bir tane MC-TR logosu
Gelsin oycuklur.
Ülkemizin temel sıkıntısı. Aaa tanıdığım çak oyu. Esere bakmaz, emeğe bakmaz, ben bunu tanıyorum buna vereyim. Şahsen benim tanıdığım çok ama ben hak edene verdiğimi düşünüyorum... HAK EDEN KAZANMASI DİLEĞİYLE...

AZANMASI DİLEĞİYLE...

Sanırım haklısın bizimde sunucumuz var bizde adam toplayabiliriz eğer böyle devam ederse bizde yaparız yani sıkıntı yok

Beğenmedim hiçbirini yeterince emek verilmemiş çoğu internetten indirilmiş. Yarışmadan zamanında haberim olsaydı güzel bir çalışma yapabilirdim.

Tebrikler.

Anket oylamasında kazanan ilk üç kişiye ödülleri verilmiştir. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl