Tanıtım Yılbaşı eklentisi için fikir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NotPatch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 154
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NotPatch

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
227
Minecraft
NotPatch

Discord:

notpatch

Merhaba MC-TR

Herkesin bildiğiz üzere yılbaşı yaklaşıyor bu yüzden spigot forumunda bir gezintiye çıktım fakat doğru düzgün bir yılbaşı eklentisi bulamadım, eklentiler ya ücretli ve düzgün bir içeriği yok ya da eski sürümlerde kalmış. Neden daha gelişmiş bir eklentiyi ücretsiz yapmayayım ki diye düşündüm ve bir projeye başladım fakat projeyi ancak bu projeyi sadece kendi fikirlerimle sınırlı bırakmak istemiyorum bu yüzden sizinde fikirlerinize ihtiyacım var. Bir yılbaşı eklentisi için olmasını istediğiniz veya önerilerinizi paylaşırsanız projeye destek vermiş ve güzel bir eklentinin çıkarılmasında yardımcı olmuş olursunuz, teşekkürler.

Eklenmiş sistemler:

• Oyuncular ayarlanmış itemleri npcye vererek yılbaşı ağacını tamamlayacak ve tamamlandığında item vermiş oyunculara ödül verilecek.
  • giphy-downsized-large.gif

Oyuncu npcye item verdiğinde npc ağaca doğru dönüp blok koymuş gibi bir animasyon uyguluyor.
  • Oyuncuya özel güçlü ve gelişmiş kardan adamlar, kardan adam yaratık öldürdüğünde sahibine ödül gider.
  • Yılbaşı ağacı süslemesi(particle effect).
  • Kartopu savaşı(puana dayalı belki puan marketi eklenebilir).
  • WorldGuard üzerinden belirli regionlara kar yağdırma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl