Yetlili Alımları!![1.16-1.19] SkyBoxTR | Klan Adası, Klan Savaşları[Faction Teması]-Uçan Adalar[Survival Teması] Aklınıza Gelebilecek Her Sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurpince

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Minecraft
onurince

Discord:

onurince#0001

SKYBOXTR-min.png

Nedir Bu SkyBoxTR?
SkyBlock Sunucu türünde hazırlanmış içerisinde Faction ve Survival da doruklarda oynıayabiliceğiniz bir sunucu.
Nasıl olduğunu açıklamak gerekirse, Faction mantığını SkyBlock için entegre ederken ana tema olan uçan bir adadan yola çıktık. Kendi var olan adanız dışında açabildiğiniz Klan Adası ile ekstra özelliklerden yararlanıp kendinizi daha da güçlendirebiliyorsunuz. Ayrıca oyun Klan Savaşı sistemi ile yaptığınız savaşlardan gelen puanlarla klan sıralamanızı da yükseltebiliyorsunuz. Peki ya Survival? dediğinizi duyar gibiyim.. Survival oyun modundaki entegremizde de eğer isterseniz ormana gidip normalde bir Survival sunucusunda olan her şeyi de doruklarda oynayabiliyorsunuz.
Tamam Güzel Böyle Yaptınız Ama Neden ?
Sunucumuzu açarkenki 2 Aylık araştırma sürecinde incelediğimiz oyuncu feedbacklerinde fark ettik ki SkyBlock sunucu piyasasındaki bütün sunucular aslında bir birinin tekrarından oluşuyor. "Özelleştirilmiş Sistemler" başlığı altındaki sistemlerin aslında başka herhangi Türk/Yabancı SkyBlock Sunucularında olan sistemlerden farkı bulunmuyor.
Bizlerde bu "Klasikleşme" sunucu olmaktan kaçınmak istedik. 2 Aylık araştırma serüvenimizde gerek yabancı developerlarla gerek "Büyük Türk/Yabancı Sunucu Sahipleriyle" yaptığımız bilgi alışverişi sonucu

Fırından SkyBoxTR yi Çıtır Çıtır Çıkardık....

NOT: Konu Tasarımı ve Tanıtım Videosu değişecektir

Son düzenleme:
Öncelikle söylemem gerekirse sunucunuz çok kaliteli olmuş oynamak için o kadar fazla sistem var ki sıkılmak için fırsatınız olmayabilir. Menülerde yeşili çok kullanmışlar bu biraz can sıkabiliyor. Yetkili kadrosuda on numara zaman kaybetmeden oynanması gerekiyor.

Sunucuya bugün katıldım ve oynamaya başladım sunucu gerçekten çok güzel geleceğe sahip bir sunucu umarım değerlenenler arasına katılabilir başarılar

Öncelikle söylemem gerekirse sunucunuz çok kaliteli olmuş oynamak için o kadar fazla sistem var ki sıkılmak için fırsatınız olmayabilir. Menülerde yeşili çok kullanmışlar bu biraz can sıkabiliyor. Yetkili kadrosuda on numara zaman kaybetmeden oynanması gerekiyor.
Sunucuya bugün katıldım ve oynamaya başladım sunucu gerçekten çok güzel geleceğe sahip bir sunucu umarım değerlenenler arasına katılabilir başarılar

Bu güzel yorumlariniz için çok teşekkürler.
Sizin gibi değerli oyunculaımız olduğu için SkyBoxTR yönetimi olarak kendimizi şanslı sayıyoruz.

Tema Rengiyle alakalı görüşünüzü değerlendirmeye aldık en kısa zamanda geri dönüşlerini vereceğiz

Sistemler güzel uçan adaları daha önce düşünmüştüm şu anda bütçe açacak sunucum olmadığı için uygulayamadım burada uygulanmasına sevindim

Sistemler güzel uçan adaları daha önce düşünmüştüm şu anda bütçe açacak sunucum olmadığı için uygulayamadım burada uygulanmasına sevindim
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Fakat Uçan Adalar fikrini survival oyuncularımızı zorladığından normal ormana çevirdik. :D

Hep survival ve skyblock birleşimi bir sunucunun nasıl olacağını düşünmüşümdür. Minecraft'ın 1.16 sürümü yükleniyor, hemen girip sunucunuzda birkaç saat takılacağım ve ona göre tekrardan yorumumu güncelleyeceğim. Umarım başarılarınız daim olur.

Eskiden beri survival ile skyblocku harmanlayıp bir sunucu açma hayalini kurardım. Tabi o zamandan bu yana plugindir vs. (sunucu işleri ile) aram pek iyi olmadığı için ne paket hazırlayabilirdim ne de hazır bir paketi geliştirebilirdim. O yüzden hep bir fikir, hayal olarak kaldı.

Hep survival ve skyblock birleşimi bir sunucunun nasıl olacağını düşünmüşümdür. Minecraft'ın 1.16 sürümü yükleniyor, hemen girip sunucunuzda birkaç saat takılacağım ve ona göre tekrardan yorumumu güncelleyeceğim. Umarım başarılarınız daim olur.

Eskiden beri survival ile skyblocku harmanlayıp bir sunucu açma hayalini kurardım. Tabi o zamandan bu yana plugindir vs. (sunucu işleri ile) aram pek iyi olmadığı için ne paket hazırlayabilirdim ne de hazır bir paketi geliştirebilirdim. O yüzden hep bir fikir, hayal olarak kaldı.
Sizleri de aramızda görmek bizim için büyük mutluluk olur. Umarım hayalinizi gerçekleştirebilmişizdir :D

Sistemleri birleştirip değiştirerek yenilik katmışsınız güzel olmuş, bir ara ziyarete geleceğim

Sunucu, sistemler falan güzele benziyor. Konu tasarımı geliştirilebilir. Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl