Çözüldü yetkiye göre mesaj gönderimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alkrnz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

alkrnz

Ziyaretçi
arkadaşlar mesela oyuncunun fly yetkisi yok ise ona gönderilecek mesajı ayarlamak istiyorum bunu skriptle nasıl yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum.

Konuyu yanlış yere atmıssınız, ve konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olabileceğim. Discordum KeremAR#0001
Konuyu Yanlış Yere Değil Doğru Yere Açmış.

arkadaşlar mesela oyuncunun fly yetkisi yok ise ona gönderilecek mesajı ayarlamak istiyorum bunu skriptle nasıl yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum.
Essentials Jar'ının İçerisine WinRar Sayesinde Giderek Mesaj Dosyalarını Düzenleyebilirsiniz.

Her yetkiye özel mesaj ayarlayabiliyorsam neden olmasın :D, Essentials WinRar'ın içinde hangi dosya o? Rica etsem söyler misin?

Ya şimdi şöyle
fly yetkisini tek bir gruba atayacağım o sebepten dolayı "Bu komutu kullanmaya yetkiniz yok yerine" fly'a yetkisi olmayan oyuncuların Bu komutu sadece "örnek" rütbesi kullanabilir, mesajını almasını istiyorum gibi gibi mesela Repair all yazıldığında da yetkisi yok mesajı farklı olacak anlatabilmişimdir umarım.

Bekleyin Skripti Yazıyorum

Kod:
command /fly:
    trigger:
        if command sender is console:
            send "&2&lMC&f&lTR &8» &aBu Komut Sadece Pucci Yetkisi Tarafından Çalışabilir!"
        if command sender is player:
            if {rank::%player's uuid%} is not "pucci" or "yetki1" or "yetki2" or "yetki3" or "yetki4" or "yetki5" or "yetki6" or "yetki7":
                send "&2&lMC&f&lTR &8» &cBu Komutu Kullanmak İçin &a&lPucci&b& Rank'ına &cSahip Olman Gerek!"
            if {rank::%player's uuid%} is "pucci" or "yetki1" or "yetki2" or "yetki3" or "yetki4" or "yetki5" or "yetki6" or "yetki7":
                if {flight::%player's uuid%} is not set:
                    set {flight::%player's uuid%} to true
                    set player's flight mode to true
                    send "&2&lMC&f&lTR &8» &aUçuş Modunuz &bAçıldı&a!"
                else:
                    set player's flight mode to false
                    delete {flight::%player's uuid%}
                    send "&2&lMC&f&lTR &8» &aUçuş Modunuz &bKapatıldı&a!"

Konu çözüldüyse konuyu kilitleyebilir misiniz?

Kilitlenen konu yanlış yere taşınılmış, :D Sorunum maalesef arkadaşın yazdığı Skript ile çözülmedi. Skripti yazdığı için çok teşekkür ederim ama sanırsam bu Skriptle çözülebilecek bir şey değil, ya Skriptte; Oyuncunun fly yetkisi yok ise bu mesajı gönder. Oyuncunun fly yetkisi varsa hiç bir şey yapma. gibi bir trigger olacak. Ya da bu konu arkadaşın yazdığı gibi kafa yorucu bir kaç skripti birleştirip uğraşmak olacak ki bu duruma da hiç kafa yormak istemem. :D Konuya dahil olan herkese teşekkür ederim başka bir konuda görüşmek üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl