Yetkili Skript v.01

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vezirx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 967
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vezirx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Merhabalar İlk Skriptimi Yapmış Bulunmaktayım çok basit oldu ilke göre biraz idare edersiniz artık Editlenirse Daha güzel hal alacağını umuyorum

Kod:
command /iletisim [<text>]:
trigger:
open chest with 1 rows named "&b&lYetkili İletişim" to player
format slot 0 of player with black wool named "&5&lmert" to close then run "skypeadres"
format slot 1 of player with gray wool named "&5&lahmet" to close then run "skypeadres"
format slot 2 of player with red wool named "&5&lmustafa" to close then run "skypeadres"
format slot 2 of player with Book named "&5&lKapatmak İçin Tıkla." to close

"skypeadres" sadece yazınca Bir sey olmuyordu sanırım. Soyle yazarsan altta skype adress gözüke bilir

format slot 2 of player with red wool named "&5&lmustafa" to close then run [execute player command "/skypeadres"]
skypeadress diye bir skriptiniz varsa Öyle kalsin ama yoksa
format slot 2 of player with red wool named "&5&lmustafa" to close then run [execute player command "say skype:xxxx"]
Ama bu sekildede say dan atiyorsunuz

chestcommands artık her sunucuda var ve bunu pl ile yapmak daha iyi olur

tek yönetici var ise buda benim kullandığım

17951455_1308823015873591_1786536412828811781_n.png

Skript ile Yaptım

Kod:
command /iletisim:
    trigger:
        send "&c------&eKralCraft&c------" to player
        send " " to player
        send "&aE-Posta Yoluyla İletişim:" to player
        send "&[email protected]" to player
        send " " to player
        send "&aSkype Yolu İle Sesli İletişim: " to player
        send "&bKralCraft21" to player
        send " " to player
        send "&c------&eKralCraft&c------" to player

Başarılı dedigim gibi ilk sk :D

İlk Skriptin Olduğunu Okumamışım Böyle Devam Et Kolay Gelsin Öğrenmek İçin Bu Fikirler İyi Ama Geliştirmek İçin Yaratıcı olmalısın

Güzel ama geliştirilebilir :)

Şu anda bir script planladım sunucudaki rastgele eşya verilmesini nasıl ayarlayacağım bılmıyorum bana temel loop arg komutlarının ve else komutlarının işlevlerini yazabılecek varmı?

Skript hatalı ilk skriptin hataları düzeltmek lazım ;) Öncelikle tab hataları var bunlara değinmeyeceğim komuta arg eklemişsin ama bu argı kullanmamışsın ayrıca son 2 satır ikiside format slot 2 sondakini 3 yapman lazım son olarak to close then run kısmı o şekilde çalışmaz ayrıca skypeadres diye bir komut bulunmamakta şu şekilde olması lazım
Kod:
to close then run [make player execute command "/skypeadres"]
Hatalarını düzeltip gelişmen dileğiyle başarılar.

Bu tür küçük skriptlerin kurallar gereği paylaşılması yasak. Zaten forumda yetkili skriptleri ile ilgili gelişmiş olarak çok fazla bulunmakta.
Skriptinizi ya geliştirin ya da küçük skriptlerinizi bir konuda toplayın. Bu konuyu kurallara aykırı olduğu için arşive taşımak zorundayım. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl