Bulundu Yetkili Olmak İsteyen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanki1444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 751
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanki1444

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Öncelikle merhaba dostlar,

Ben kingtahsin / Mr_Tuhaf . 17 yaşındayım. 10 yıldır Minecraft, 8-9 yıldır da Minecraft Sunucularında oynuyorum. 7 yıl kadar önce ilk defa yetkili oldum ve bugüne kadar onlarca kez sunucularda yetkili oldum. 3-5 yıldır da kendi sunucularımı kuruyorum.
Bunlar dışında bir çok sosyal medya platformunda hesabım var lakin genelde Instagram'ı ve Whatsapp'ı kullanıyorum - Instagram'da hem kişisel hesabım hem de çizim hesabım var. -. Bu yüzden ikisinden birinden bana ulaşabilir olmanız önemli.

Neyse, konuma geçeyim:
Bir kaç aydır kafamda bir sunucu açma fikri vardı lakin bir türlü bu fikrimi gerçekleştirmek için ilk adımımı atamıyordum. Ve dün ilk adımı atıp çizim sayfamda bunu duyurdum ve bugün de bu sayfada bunu duyuruyorum.

Açmayı düşündüğüm sunucunun canlı renkleri, her kesime hitap edebilecek yapıt ve eklentileri, deneyimli yetkilileri olmasını çok isterim.
Eğer sizin yapılarınız ve bu yapıtlarınızda kullanılacak olan eklentiler bu özellikleri karşılıyor ise, alttaki formu doldurup bana gönderin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Düzenleme-1: Instagram adresim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Ortak olmak isteyenler direkt Instagram'dan ulaşsın. Yetkili olmak isteyenler önce formu doldursun.)

Son düzenleme:
Konunuza iletişim adresi ekleyin.

Sunucu için deneme sunucu açtım. Haberiniz olsun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Beyler ve bayanlar;
Sunucuyu planladığım zaman aralığında açamayacağım çünkü yetkili olmak isteyen kişi sayısı çok az. Bunun nedenin sunucunun henüz açılmaması yahut kayıt formu olduğunu düşünüyorum. O yüzden direkt olarak buradan herhangi bir platformdaki iletişim adresinizi, platformu belirterek yoruma yazarsanız, sizinle iletişime geçerim. (Konuşma başlatıp da yazabilirsiniz.)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl