Yetkili Kırıktaş Sistemi v2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xPlayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 430

xPlayer

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
OnaycanKran
Facebook
Onaycan Kıran

Discord:

OnaycanKran#0035

Dostlarım biliyorum bu kırıktaş envantere gelme bu forumda bolca var ama v2 sürümünü sizlere sunmak istedim eğer kural ihlali yapıyorsam kusuruma bakmayın bunun ayrıcalıkları daha farklı ve fazla hemen uzatmadan koduma geçiyorum

Kod:
on break:
    if player has permission "Taş.Oyuncu":
        if event-block is cobblestone:
            give a cobblestone to player

on break:
    if player has permission "Taş.Skylord":
        chance of 1%:
            give a stone to player
            send " &3Kırıktaş Sistem &7» &eTebrikler Kırıktaş Kazarken &6Taş &eBuldunuz."

on break:
    if player has permission "Taş.Vip":
        chance of 1%:
            give a iron_ingot to player
            send " &3Kırıktaş Sistem &7» &eTebrikler Kırıktaş Kazarken &6Demir &eBuldunuz."

• İlk Oyuncudan Bahsetmek İstiyorum Oyuncu Yetkili Kodumuzda Sadece Oyuncular Kırıktaş Kazdıklarında Kırıktaş Vermekte.
  • İkincisi Skylord Tagına Sahip Oyuncular Kırıktaştan 1 Adet %1 İhtimalle Taş Çıkartabilirler.
  • Üçüncü ve Son Kodumuzda'da Viplere Özeldir Vipler Kırıktaş Kazdığında %1 İhtimalle Demir Düşürmektedir.

Kendinize Göre Editleyip Düzenliyebilirsiniz Kodu Alıntı Yapıp Başka Forumlarda Paylaşmazsanız Mutlu Olurum Size Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana.
    Skript Alıntı Değildir.
    %100 Kendim Kodları Oluşturdum!

Güzel bir skripte benziyor kuşşanmayı düşünüyorum.

füzel bir skript olmus tebrikler basit ama güzel

Skript paylaşımı yaparken skriptinle alakalı fotoğraflar eklemelisin. Moderatör ekibi raporumu görmeden eklemeni tavsiye ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl