Bulundu Yetkili Ekibi Arıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

summad

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
summad

Discord:

canris.

Minecraft Sunucusu İçin Yetkili Ekip Aranıyor!

Merhaba Minecraft severler!

Ben, Minecraft sunucusu açmak isteyen biriyim ve bu macerada benimle birlikte çalışacak deneyimli bir yetkili ekibi arıyorum. İşte ihtiyacım olan pozisyonlar ve detaylar:

Rivonda Network | Yeni nesil Emek SkyBlock sunucu ile piyasaya adım atacak ve hedefi büyük olan bir sunucudur.

Sunucumuz Hakkında:
RivondaNW, özel olarak tasarlanmış bir Minecraft sunucusudur. Amacımız, oyunculara eşsiz bir oyun deneyimi sunmaktır. Sunucumuzda sizleri bekleyen birçok özellik ve etkinlik bulunuyor.

Oyun Modları, gelişmiş ekonomi sistemi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler, üst düzey güvenlik koruması ve daha bir çok özellik.

Kriterler:

Bu işleri daha önceden yapmış bilgin kişiler olması gereklidir.
Yaş min 18 olmalıdır.
Girdiği ekibe uyum sağlayabilmesi, kavgacı kişiliğinin olmaması önemlidir.

NOT: Rehber gibi alanlar için yaş kriteri geçerli değildir

Ortak:

Minecraft sunucumuz için bir ortak arıyoruz! Eğer sunucumuzun büyümesine maddi olarak destek olmak isterseniz, lütfen bize ulaşın. Minecraft dünyamızı birlikte daha büyük yapabiliriz!

Admin:

• Sunucunun genel yönetimi ve moderasyonu.
  • Oyunculara yardım etmek ve sorunları çözmek.
  • Yenilikçi fikirler sunmak ve sunucuyu geliştirmek.
Mod:

• Oyuncular arasında düzeni sağlamak ve kural ihlallerini önlemek.
  • Sunucu etkinliklerini düzenlemek.
  • Moderasyon görevlerine yardımcı olmak.
Rehber:

• Oyunculara sunucu hakkında rehberlik etmek.
  • Oyun içi soruları yanıtlamak ve yeni oyuncuları yönlendirmek.
Mimar:

• Sunucu için benzersiz ve yaratıcı yapılar oluşturmak.
  • Sunucunun estetik ve oynanabilirliğini artırmak.
Geliştirici:

• Özel eklentiler ve özellikler oluşturmak.
  • Sunucunun teknik altyapısını yönetmek.
Eğer yukarıdaki pozisyonlardan herhangi birine veya birkaçına ilgi duyuyorsanız, lütfen bana Discord üzerinden "canris." kullanıcı adıyla ulaşın. Daha fazla ayrıntıyı ve başvuruları görüşebiliriz.

Bu projede yer almak ve Minecraft sunucusunu birlikte yönetmek için sabırsızlanıyorum. Siz de bu maceraya katılmak isterseniz, bana ulaşmaktan çekinmeyin!

Minecraft dünyasında buluşmak üzere!

İletişim Discord: canris.

Son düzenleme:
Gerekli düzenlemeler yapıldı, umarım kurallara aykırı bir durum çıkmaz. Uyarınız için teşekkürlerimi iletiyorum.
Hocam rehber vesaire sanırsam +18 yaş zorunluluğu yok?

oyunculara eşsiz bir oyun deneyimi sunmaktır

Lütfen diğer sunuculardan farkınız olucağını söyleyin. Ha birde minigame ve eventlerle "Sunucumuz eşsiz" derseniz malesef sunucu diğer sunuculardan farkı olmaz. Umarım iddalarınızı uygulayabilirsiniz. Başarılar.

oyunculara eşsiz bir oyun deneyimi sunmaktır

Lütfen diğer sunuculardan farkınız olucağını söyleyin. Ha birde minigame ve eventlerle "Sunucumuz eşsiz" derseniz malesef sunucu diğer sunuculardan farkı olmaz. Umarım iddalarınızı uygulayabilirsiniz. Başarılar.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Oyun modları olarak SkyBlock başlangıç tercihimizdir, ilerleyen vakitlerde farklı modlar düşünüyoruz. Event olayına gelirsek farklı event fikirleri var aklımızda. Geliştirici ekibini tamamladıktan sonra icraat edebiliriz. İlerleyen günlerde güncelleme olarak çok farklı eventler sizleri bekliyor olacaktır. Başlangıçta vote eventi, envoy tarzı eventler ile sunucuyu süsleyip düzenler oturduktan sonra özel haritasıyla beraber yarışma tarzı eventler olacaktır.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Oyun modları olarak SkyBlock başlangıç tercihimizdir, ilerleyen vakitlerde farklı modlar düşünüyoruz. Event olayına gelirsek farklı event fikirleri var aklımızda. Geliştirici ekibini tamamladıktan sonra icraat edebiliriz. İlerleyen günlerde güncelleme olarak çok farklı eventler sizleri bekliyor olacaktır. Başlangıçta vote eventi, envoy tarzı eventler ile sunucuyu süsleyip düzenler oturduktan sonra özel haritasıyla beraber yarışma tarzı eventler olacaktır.
Olay event deyil. Her sunucuda olan şeyi koyucaksanız sunucuya uğraşmanız daha çok kendi zamanınızı kaybettirir. Ve diğer sunuculardan farkınız olmaz... Ve birde... Minigameler oyunu eylenceli tutamaz. Envoy eylenmek için deyil... Envoy oyuncunun progressini hızlandırmaktır.

Bunun herşeyini detaylı yazmak isterim fakat 1. Bu konuya uymaz, 2. %99'ı takmaz bile. Herkes "Skyblock"'u geliştirmek yerine EK Parça ekliyor... Araba olarak düşün... Arabanın içine süs koyup tekerdeki jantları havalı yapıp arabanın içindeki parçalar eski yada direk Malzeme kötü ise (Copy paste sunucuları, Her gün gördüğümüz Türk sunucuları) Direk sunucu zaman kaybı olur. Ve diğer sunucular gibi "4 yıl önce başladık" deyip sunucusunu "Biz bilgiliyiz" gibi gösterip Diğer sunuculardan farklı yapmayan çok var. Diğerleri gibi Sanayiden çıkan bir sunucu deyil gerçekten Fabrikadan çıkmış bir sunucuya uğraşın.

Güvenirlik kazanmayada bakın... Gereksiz Envoy ile uğraşmak yerine... Direk "Skyblock'a" şey ekleyin. Bir sebep oluşturun... Bir farklılık oluşturun. Envoy ve benzeri pluginlerin editlenmesini basit bir plugineer de yapar. Farklı birşeyle çıkın piyasaya.

Böyle önerim olsun. Baltalamaktan silinirmi bilmiyorum. Bu forumda gerçekten ne doğru ne yanlış belli olmadığından birşey demicem xD
-yanlış konuştuğum şeylerde olabilir... Düzeltmeye direk üşeniyorum. Akşamları türkçe dil kapasitem düşüyor... yabancı olmasamda normal birşey benim için :P

Olay event deyil. Her sunucuda olan şeyi koyucaksanız sunucuya uğraşmanız daha çok kendi zamanınızı kaybettirir. Ve diğer sunuculardan farkınız olmaz... Ve birde... Minigameler oyunu eylenceli tutamaz. Envoy eylenmek için deyil... Envoy oyuncunun progressini hızlandırmaktır.

Bunun herşeyini detaylı yazmak isterim fakat 1. Bu konuya uymaz, 2. %99'ı takmaz bile. Herkes "Skyblock"'u geliştirmek yerine EK Parça ekliyor... Araba olarak düşün... Arabanın içine süs koyup tekerdeki jantları havalı yapıp arabanın içindeki parçalar eski yada direk Malzeme kötü ise (Copy paste sunucuları, Her gün gördüğümüz Türk sunucuları) Direk sunucu zaman kaybı olur. Ve diğer sunucular gibi "4 yıl önce başladık" deyip sunucusunu "Biz bilgiliyiz" gibi gösterip Diğer sunuculardan farklı yapmayan çok var. Diğerleri gibi Sanayiden çıkan bir sunucu deyil gerçekten Fabrikadan çıkmış bir sunucuya uğraşın.

Güvenirlik kazanmayada bakın... Gereksiz Envoy ile uğraşmak yerine... Direk "Skyblock'a" şey ekleyin. Bir sebep oluşturun... Bir farklılık oluşturun. Envoy ve benzeri pluginlerin editlenmesini basit bir plugineer de yapar. Farklı birşeyle çıkın piyasaya.

Böyle önerim olsun. Baltalamaktan silinirmi bilmiyorum. Bu forumda gerçekten ne doğru ne yanlış belli olmadığından birşey demicem xD
-yanlış konuştuğum şeylerde olabilir... Düzeltmeye direk üşeniyorum. Akşamları türkçe dil kapasitem düşüyor... yabancı olmasamda normal birşey benim için :P
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz, eleştiriye açık bir ekibiz. Herkesin söylediklerini dikkate alıyoruz, yapabileceğimiz bir şey ise yapmaktan kaçınmıyoruz. Görüşleriniz bizim için önemli , farklı tarzda fikirleriniz varsa belirtmekten çekinmeyin, "şu olsa güzel olur" veya "bu çoğu sunucuda var onun yerine şunu koyarsanız farklılık olur" dediğiniz bir şey varsa belirtirseniz çok seviniriz kendimizi geliştirmemiz açısından faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl