EmreSHN
Seven sevdiğiyle güzelleşir.
- Elmaslar
- 2.620
- Minecraft
- EmreSHN
Discord:
EmreSHN#4551
Adınız: Emre
Soyadınız: Şahin
Yaşınız: 21
Yaşadığınız şehir: Ankara
Daha çok hangi bölümde destek vermeyi planlıyorsunuz ve o bölüm için bilgi düzeyiniz yeterli mi?:
Sunucu Destek, Plugin Yardım ve Destek bölümünde destek vermeyi planlıyorum, o bölümler için bilgi düzeyim yeterli.
Destek ekibi olarak farklı bir yerde görev aldınız mı?
OyunGezgin forumunda destek şefliği görevi yapmıştım. MC-TR'de 1 yıl destek ekibinde bulunmuştum ve 6 ay gibi bir süreçten sonra destek şefi olmuştum.
Var ise daha önce burada veya farklı bir platformda açmış olduğunuz ilgili destek konusunun (rehber, tanıtım...) bağlantısını atar mısınız?:
MC-TR:
www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
OyunGezgin:
Kendi fikirleriniz veya projeleriniz var mı?:
2-3 aydır Java, Javascript dersleri alıyorum. Bu alanlarda kendimi geliştirip ve sağlam ve tecrübeli ekip arkadaşları bulup kendi satış sunucumu açmayı planlıyorum. Yaza doğru bu alanlarda kendimi çok üst seviyede geliştirip minecraft sunucusu açmayı planlıyorum, fakat önceliğim satış sunucumu açmak olacak.
Eklemek istedikleriniz var mı?:
Yok
Soyadınız: Şahin
Yaşınız: 21
Yaşadığınız şehir: Ankara
Daha çok hangi bölümde destek vermeyi planlıyorsunuz ve o bölüm için bilgi düzeyiniz yeterli mi?:
Sunucu Destek, Plugin Yardım ve Destek bölümünde destek vermeyi planlıyorum, o bölümler için bilgi düzeyim yeterli.
Destek ekibi olarak farklı bir yerde görev aldınız mı?
OyunGezgin forumunda destek şefliği görevi yapmıştım. MC-TR'de 1 yıl destek ekibinde bulunmuştum ve 6 ay gibi bir süreçten sonra destek şefi olmuştum.
Var ise daha önce burada veya farklı bir platformda açmış olduğunuz ilgili destek konusunun (rehber, tanıtım...) bağlantısını atar mısınız?:
MC-TR:
Kullanılmaması gereken pluginler serisi #2
Merhaba, Bugün sizlere 3 tane kullanılmaması gereken pluginleri tanıtacağım. O halde ilk pluginimiz ile başlayalım. ClearLagg Eklentisi Bu Eklenti ne işe yarar? Bu Eklenti yerdeki biriken eşyaları temizlemek için işe yarar. Yerdeki eşyalar temizlendikten sonra Lag'ı düşürür , TPS'yi...
www.mc-tr.com
Tanıtım - LuckPerms - Eklenti Tanıtımı
Merhaba, Bugün sizlere LuckPerms eklentisini tanıtacağım. LuckPerms Nedir? LuckPerms hızlı, güvenilir ve esnek olmayı hedeflemektedir. Projenin ana hedefleri yüksek performans ve geniş bir özellik kümesi etrafında toplanıyor. Geniş bir geliştirici API'sine sahiptir ve çeşitli veri depolama...
www.mc-tr.com
İnceleme - Oyun Tanıtımları -Star Wars Battlefront 2
Merhaba MC-TR Ailesi. İlk oyun tanıtım konumda sizlere Star Wars Battlefront 2 oyununu tanıtacağım. -Hikaye'ye Giriş- Star Wars Battlefront 2, Oyun, 17 Kasım tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında piyasaya çıkıyor. Hikayemiz bizleri Return of the Jedi filmindeki sürece...
www.mc-tr.com
Rehber - LeaderHeads Tanıtımı (Plugin Dersleri)
Merhaba MC-TR üyeleri.İkinci rehberimde LeaderHeads pluginini tanıtacağım. Plugin'in indirme linki https://www.spigotmc.org/resources/leaderheads.2079/ Plugin Hakkında Bilgiler Plugini indirdikten sonra plugins klasörüne atıp servere restart çekip serverimize giriyoruz. Servere girdikten...
www.mc-tr.com
Rehber - VipZero kullanımı (Plugin Tanıtımı)
Merhaba, MC-TR üyeleri. İlk rehber konumda VipZero nasıl kullanılır ondan bahsedeğim. İlk rehberim olduğu için anlatım biraz kötü olabilir kusura bakmayın. Pluginin indirme linki...
www.mc-tr.com
Tanıtım - AutoPickup - Blok kırınca yere düşen eşyalar envanterinize gelsin.
Herkese merhaba Minecraft severler Bugün sizlere AutoPickup pluginini tanıtacağım. Bir çok kişi biliyordur fakat bilmeyenler için anlatacağım. Öncelikle bu plugin sayesinde kırdığınız bloklar yere düşmeden envanterinize geliyor. AutoPickup plugininin özellikleri - Otomatik satış özelliğine...
OyunGezgin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kendi fikirleriniz veya projeleriniz var mı?:
2-3 aydır Java, Javascript dersleri alıyorum. Bu alanlarda kendimi geliştirip ve sağlam ve tecrübeli ekip arkadaşları bulup kendi satış sunucumu açmayı planlıyorum. Yaza doğru bu alanlarda kendimi çok üst seviyede geliştirip minecraft sunucusu açmayı planlıyorum, fakat önceliğim satış sunucumu açmak olacak.
Eklemek istedikleriniz var mı?:
Yok