м я к є к σ
Film Hastası
Xenforo yada başka Forum Scriptinde moderatör yada daha üst rütbede görev aldınızmı :
Bu Forumun İlk Açıldığı Zamanlarda Yetkili Olarak Alınmışdım.(Moderatör)
Sanırsam Sonrasında Hesaplar Falan Silindi Tüm Üyelikler Kaldırıldı. (Tasarım Değişikliliği Sonucunda da Olmuş Olabilir.)
Görev almak istediğiniz forum kategorisi & bölüm ? :
MİNECRAFT SUNUCU EKLENTİLERİ (Genel Olarak Olabilir, Lakin İlk Deneme Olmamız Gerekmekte ;))
Sunucu Eklentileri (Plugins) ,
Minecraft Plugin Paketi ,
Plugin Yardım & Destek,
Adınız & Soyadınız : Berkay Açar
Yaşınız : 20
Skype Adresiniz : berkay.acar95
Haftada foruma ayırabileceğiniz saatler :
Sadece Yoğun Olduğum Saatleri Söyliyim Diğer Zamanlar Müsaitim.
(Okul ve Staj Gereğiyle Yoğun Olduğum Saatler.)
Pazartesi : 08:00 - 17:00
Salı : 08:00 - 13:00
Çarşamba : 08:00 - 17:00
Perşembe : 08:00 - 18:00
Cuma : 08:00 - 17:00
Cumartesi : 7/24
Pazar : 7/24
Günlük Ortalama Olarak 4-5 Saat'i Gözden Çıkartabiliriz. Tabi Aralıklar ile. Mesela 1 Saat Göz Atıp, 30 Dakika Ara Vermek Gibi.
Kendinizden bize biraz bahsedebilir misiniz? :
Balıkesirliyim, Çok Açık Sözlüyümdür, En Nefret Ettiğim Şey Alıntıları Sahiplenmek'dir, Eklentiler İle Aram Çok İyidir. İstek Eklentileri Komutları,Permlerine Kadar Türkçeleştirebilirim. Java Eclipse İle İlgileniyorum. Bilgisayar Bölümü Programcılık Dalı Okuyorum. Yaşıma İnanmıyor Olabilirsiniz. Normal'dir. Gerek Telefon veya Skype İle Konuşabiliriz.
Bu Forumun İlk Açıldığı Zamanlarda Yetkili Olarak Alınmışdım.(Moderatör)
Sanırsam Sonrasında Hesaplar Falan Silindi Tüm Üyelikler Kaldırıldı. (Tasarım Değişikliliği Sonucunda da Olmuş Olabilir.)
Görev almak istediğiniz forum kategorisi & bölüm ? :
MİNECRAFT SUNUCU EKLENTİLERİ (Genel Olarak Olabilir, Lakin İlk Deneme Olmamız Gerekmekte ;))
Sunucu Eklentileri (Plugins) ,
Minecraft Plugin Paketi ,
Plugin Yardım & Destek,
Adınız & Soyadınız : Berkay Açar
Yaşınız : 20
Skype Adresiniz : berkay.acar95
Haftada foruma ayırabileceğiniz saatler :
Sadece Yoğun Olduğum Saatleri Söyliyim Diğer Zamanlar Müsaitim.
(Okul ve Staj Gereğiyle Yoğun Olduğum Saatler.)
Pazartesi : 08:00 - 17:00
Salı : 08:00 - 13:00
Çarşamba : 08:00 - 17:00
Perşembe : 08:00 - 18:00
Cuma : 08:00 - 17:00
Cumartesi : 7/24
Pazar : 7/24
Günlük Ortalama Olarak 4-5 Saat'i Gözden Çıkartabiliriz. Tabi Aralıklar ile. Mesela 1 Saat Göz Atıp, 30 Dakika Ara Vermek Gibi.
Kendinizden bize biraz bahsedebilir misiniz? :
Balıkesirliyim, Çok Açık Sözlüyümdür, En Nefret Ettiğim Şey Alıntıları Sahiplenmek'dir, Eklentiler İle Aram Çok İyidir. İstek Eklentileri Komutları,Permlerine Kadar Türkçeleştirebilirim. Java Eclipse İle İlgileniyorum. Bilgisayar Bölümü Programcılık Dalı Okuyorum. Yaşıma İnanmıyor Olabilirsiniz. Normal'dir. Gerek Telefon veya Skype İle Konuşabiliriz.
Son düzenleme: