Bulundu Yetkili Alımları! │TurboMC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0rkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 798
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0rkun

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
TurboMC

+15 Yaş Zorunludur!

Yeni Projem Olan Faction Sunucusunda Kaliteli Yetkililer Arıyorum! Skript konusunda plugin konusunda vs. yardımcı olabilicek arkadaşlar bana yukardaki discord adresinden ulaşsın!
Şuanlık İhtiyacım olan Skripter ,Pluginer Alımlarıdır. Fakat Onun Dışında Diğer Yetkilerde Iyi Olduğunuzu Düşünüyorsanız O Yetki İçin Görüşebiliriz.
Ayrıca Sunucuma Katkı Sağlayabilecek Bir Sponsor Arıyorum!

Ayrıntılı Bilgiler İçin Discord Adresim : Froffy#0452

Son düzenleme:
Sponsor arıyorsunuz da bir projeniz vs var mı ? Sponsor olmak istiyen birisi neden size sponsor olmalı

Sponsor arıyorsunuz da bir projeniz vs var mı ? Sponsor olmak istiyen birisi neden size sponsor olmalı

Aynı şekilde pluginer veya skripter olan kişiye ne tür bir görev düşecek, beklentiniz nelerdir ya da yaptıkları işin karşılığı ne olacak gibi soruları da cevaplandırmanız gerekir aksi halde konunuzu değerlendirecek çok fazla kişi bulamazsınız.

evet bir projem var! faction sunucusu açıyorum o yüzden
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde pluginer veya skripter olan kişiye ne tür bir görev düşecek, beklentiniz nelerdir ya da yaptıkları işin karşılığı ne olacak gibi soruları da cevaplandırmanız gerekir aksi halde konunuzu değerlendirecek çok fazla kişi bulamazsınız.
peki biraz daha detayli yazicam! acil olduğundan dolayi böyle yaptım.

evet bir projem var! faction sunucusu açıyorum o yüzden
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

peki biraz daha detayli yazicam! acil olduğundan dolayi böyle yaptım.
Kaliteli işler oluşturmak istiyorsanız acele etmemeniz gerekir. İyi forumlar dilerim... (!)

Kaliteli işler oluşturmak istiyorsanız acele etmemeniz gerekir. İyi forumlar dilerim... (!)
Haklısın! Ama neden acele ettiğimi söyliyeyim , deneme bir sunucum var orda herşeyi planlayip düzenleyip sunucumu öyle açmak istiyorum ve süresi azalıyor bu yüzden acil olmasını istedim! İyi Forumlar..

ssssssssssssssssssssssss

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Formu buraya atsaydınız keşke
yanlış olabilir discord

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl