YETKILI ALIMLARI - ANOTHER NETWORK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

★尺ythoseOFFICAL »

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
RythoseOFFICAL
Facebook
@RythoseOffical.dl

Discord:

RythoseOFFICAL | Serkan BEYDANOL#9510

Merhaba arkadaşlar ve mc-tr forum sakinleri.
Arkadaşlar ben saygıdeğer sadık bi arkadaş ve yetkili olucak birilerini arıyorum.
Eğer bunlara uygun kritelleriniz varsa bana ulaşabilirsiniz alımlar sunucumuzdan yapılmayacaktır, bilginize!

ALIMLAR: Builder - SKRIPTER

FORM: [ÖRNEK]

Ad » Serkan BEYDANOL

Yaş » 16

İstediğim ünvan » (Skripter.builder)

İletişim » DISCORD - FACEBOOK

LINKLER:

Facebook:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

DISCORD:
welcome (5).png

DERECE: (ORTA,YÜKSEK,DÜŞÜK)

Arkadaşlar ben sadece yükümü biraz daha indirecek bir ekip arıyorum mikrofon ve bunun gibi şart değildir, bilginize başarılar!

Ad » Muhammed Ali Baytar

Yaş » 14

İstediğim ünvan » (builder)

İletişim » DISCORD

LINKLER:

Discord: quakeNN#7985

DERECE: (ORTA)

White list ekle 393d Nick

Ad » Duru D****
Yaş » 14

İstediğim ünvan » builder

İletişim » DISCORD - 393d #0243

derecem Orta

Ad » Ali Emir Boztaş (MrDeath)
Yaş » Soylemek İstemiyorum.
Istedigim Ünvan. » Builder
İletişim » Discord
Discord » AliEmirBoztas#8203
Hizmet Edeceğim Server » AnotherNW

Ad » Melih

Yaş » 15

İstediğim ünvan » Skripter

İletişim » DISCORD: BayLegend#9408

Derece: Orta

Ad » Melih

Yaş » 15

İstediğim ünvan » Skripter

İletişim » DISCORD: BayLegend#9408

Derece: Orta
İstek atılmıştır.Geri dönerseniz sevinirim, teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ad » Ali Emir Boztaş (MrDeath)
Yaş » Soylemek İstemiyorum.
Istedigim Ünvan. » Builder
İletişim » Discord
Discord » AliEmirBoztas#8203
Hizmet Edeceğim Server » AnotherNW
Seviyeniz nedir ve yukarıdan ekleyebilir misiniz?

White list ekle 393d Nick

Ad » Duru D****
Yaş » 14

İstediğim ünvan » builder

İletişim » DISCORD - 393d #0243

derecem Orta
İletişime geçilmiştir, geri dönerseniz sevinirim.

Ad » Muhammed Ali Baytar

Yaş » 14

İstediğim ünvan » (builder)

İletişim » DISCORD

LINKLER:

Discord: quakeNN#7985

DERECE: (ORTA)

Server hangi host tarafından kurulmuştur ?

İstek atılmıştır.Geri dönerseniz sevinirim, teşekkürler.

Seviyeniz nedir ve yukarıdan ekleyebilir misiniz?

Bence dereceye siz görünce karar verceksiniz ben kendimi yüksek görüyorum ama çok yüksek değil :)

Ad » Gökhan

Yaş » 18

İstediğim ünvan » Her türlü yardımı yaparım detayları konuşabiliriz.

İletişim » YKS sınavım için 1,5 yıl ara vermiştim forumda da moderatörlük yaptım bir dönem şimdi ise geri döndüm bana özel mesaj yoluyla dönersen ya da buradan detaylı iletişim bilgilerimi verebilirim.

Selamun Aleyküm Yaşım : 15 Ben Ücretsiz Yapabilirim Kardeşim Aslında Ücretli Yapıyorum CraftRise Adlı Sunucuya 100 Tl Bakiye Karşılığu Lobi Yaptım Ve Çok Beğenildi Lobidede Adımı Yazdım Benim Adımı Gördükleri İçin Mutluydum. Ama Serverin Lobisini Değiştirmişler. Neyse. Size Bir Kaç Build Örneğim. 1 -] Yapımı 5 gün Aldı Hatta LegendCraftTR Adli Serverin Creative Yerinde Yapmıştım Uzun Zaman Önce Buyrun Resmi -]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
2-] Yapımı 3 Gün Aldı. Bu Build İse Kendi Serverimin Warp Marketi Buyrun Resmi -]
NOT : Dİscord Adresim : ItsLove00 Ama Pek Discord Kullanmam Telefon Numaramı Oyundan Verebilirim. Oyundaki Nickim : ItsLove İyi Oyunlar Dileriz. İyi günler. -TURKBUILDTEAM- / Bu Arada Admin Alımı Varsa Adminde Olabilirim Adminliğim Güzeldir / Hatta Direk Resmimleri Vereyim Bakın Bu 1. Yani Yapımı 5 Gün Olan LegendCraftTR Adlı Sunucudaki Creative Buildim Eki Görüntüle 36496
Şimdi İse Kendi Serverimdeki Warp Market
Eki Görüntüle 36497 Bu Arada Bilgilerim : Adım : Hasan Efe / Soy Adım : Yayla / Yaş : 15 16 Ya Çok Az Kaldı / Mikrofonum Var Ama Telden Konuşursak Daha Yararlı Olur Benim İçin / Wg,Rg,Brush,GP Giibi Komutlarla Aram Cok İyidir Daha Dogrusu Efsane Dir ;) / Oyundaki Adım : ItsLove / Discord : ItsLove00 Ama Pek Girmem Tel No Veririm Oyuna Girince / İnstagramım : FilmDiziSahne / BuKadar :D/ İyi Günler /

Selamun Aleyküm Yaşım : 15 Ben Ücretsiz Yapabilirim Kardeşim Aslında Ücretli Yapıyorum CraftRise Adlı Sunucuya 100 Tl Bakiye Karşılığu Lobi Yaptım Ve Çok Beğenildi Lobidede Adımı Yazdım Benim Adımı Gördükleri İçin Mutluydum. Ama Serverin Lobisini Değiştirmişler. Neyse. Size Bir Kaç Build Örneğim. 1 -] Yapımı 5 gün Aldı Hatta LegendCraftTR Adli Serverin Creative Yerinde Yapmıştım Uzun Zaman Önce Buyrun Resmi -]
2-] Yapımı 3 Gün Aldı. Bu Build İse Kendi Serverimin Warp Marketi Buyrun Resmi -]
NOT : Dİscord Adresim : ItsLove00 Ama Pek Discord Kullanmam Telefon Numaramı Oyundan Verebilirim. Oyundaki Nickim : ItsLove İyi Oyunlar Dileriz. İyi günler. -TURKBUILDTEAM- / Bu Arada Admin Alımı Varsa Adminde Olabilirim Adminliğim Güzeldir / Hatta Direk Resmimleri Vereyim Bakın Bu 1. Yani Yapımı 5 Gün Olan LegendCraftTR Adlı Sunucudaki Creative Buildim Eki Görüntüle 36496
Şimdi İse Kendi Serverimdeki Warp Market
Eki Görüntüle 36497 Bu Arada Bilgilerim : Adım : Hasan Efe / Soy Adım : Yayla / Yaş : 15 16 Ya Çok Az Kaldı / Mikrofonum Var Ama Telden Konuşursak Daha Yararlı Olur Benim İçin / Wg,Rg,Brush,GP Giibi Komutlarla Aram Cok İyidir Daha Dogrusu Efsane Dir ;) / Oyundaki Adım : ItsLove / Discord : ItsLove00 Ama Pek Girmem Tel No Veririm Oyuna Girince / İnstagramım : FilmDiziSahne / BuKadar :D/ İyi Günler /
JokerTürk#1521 Eklermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl