B
BurakAyzz
Ziyaretçi
Sunucu adı ; MaveraNW
Kapasite ; Sınırsız
Sunucu Rami ; 16
Sunucu İşlemcisi ; Ryzen 5
Sunucu durumu ; Yapım aşamasında !
Selamün aleyküm.
Direk konuya gireyim, sunucumuz yapım aşamasında bize yardımcı olabilecek yetkililer arıyoruz.
Öncelikle aradığımız yetkili öğrenmeyi seven ve plugin bilgisi olan kisilerdir, bizim işlerimiz varken bu plugini türkçeleştir dediğimizde yapabilecek kisiler arıyoruz.
Öğrenmeyi seven derken ne demek istiyoruz,
• Ben oyun konusunda bilgili sayılacak bir insanım ben yanımda ki insana birşeyler katmak isterim öğretmek isterim.
Aynı şekilde 2 Adet Mod ve 2 Adet Rehber alımı yapacağız.
Sunucu türü 1.16.2 Skyblock ve Survival planlıyoruz Skyblockun yapımının ortalarindayız ilk açılışı skyblock ile yapmayı planlıyoruz!
Survival sunucusu için henüz yetkili almayı planlamıyoruz.
Anketi doldurmayı unutmayın, iyi günler!
Kapasite ; Sınırsız
Sunucu Rami ; 16
Sunucu İşlemcisi ; Ryzen 5
Sunucu durumu ; Yapım aşamasında !
Selamün aleyküm.
Direk konuya gireyim, sunucumuz yapım aşamasında bize yardımcı olabilecek yetkililer arıyoruz.
Öncelikle aradığımız yetkili öğrenmeyi seven ve plugin bilgisi olan kisilerdir, bizim işlerimiz varken bu plugini türkçeleştir dediğimizde yapabilecek kisiler arıyoruz.
Öğrenmeyi seven derken ne demek istiyoruz,
• Ben oyun konusunda bilgili sayılacak bir insanım ben yanımda ki insana birşeyler katmak isterim öğretmek isterim.
Aynı şekilde 2 Adet Mod ve 2 Adet Rehber alımı yapacağız.
Sunucu türü 1.16.2 Skyblock ve Survival planlıyoruz Skyblockun yapımının ortalarindayız ilk açılışı skyblock ile yapmayı planlıyoruz!
Survival sunucusu için henüz yetkili almayı planlamıyoruz.
Anketi doldurmayı unutmayın, iyi günler!
- İsminiz:
- Yaşınız:
- İstediğiniz yetki:
- Gün içersinde kaç saat aktif olacağınız:
- Bilginiz:
Son düzenleme: