Rehber Yetkili Adaylarına Tavsiyeler | Part 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yormok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 552
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yormok

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
60

Discord:

Yormok#5037

Merhaba MC-TR Halkı,
Bu serimde minecraft sunucularında ilk defa çalışacak veya kendini bu alan da geliştirmek isteyenlere birkaç tavsiye vereceğim. Eğer ilgi görürse bu serinin devamı gelicektir. Oynat bakalım !

Minecraft sunucuları oyuncularına daha iyi bir oyun deneyimi sunmak ve sunucuların da düzeni sağlamak için sunucu görevlileri aramakta. Bu ekiplerden birinde yer almak istiyorsanız veya kendinizi geliştirmek istiyorsanız maddeleri dikkate almanızı öneririm.

1. Yetkililerin Davranışları
Sunucu yöneticileri sunucuları için bir alan da yetkili almak istediklerin de o kişilerin davranışlarını da göz önünde bulundururlar haklı olarak. Sunucu da uygunsuz davranışlar sergilemekten ötürü cezalandırılanların seçilmemesinin temel sebebi bu. İleride çalışmak istediğiniz bir sunucu da ekstra bir hassasiyet göstermeniz iyi olur.

2.Olgunluk
Minecraft sunucu yöneticilerinin yaş şartı katmasının ana sebebi olgunluktur. Yaş şartı olarak 15-16 katılmasının nedeni ergenliğe tam geçiş yapıldığı yıllar olmasıdır. Eğer yaşınız birkaç yaş küçükse sunucu sahiplerine olgun davranışlar sergilediğinizi farketmesini sağlayın. Bazı sunucu yöneticileri de bundan dolayı insiyatife gelip 1-2 yaş küçük sunucu sahiplerini seçebiliyor.

3.Otorite
Genel olarak seçerken buna pek dikkat edilmez.Oyunculara ağrılığınızı hissetmesini sağlayamazsanız eğer topluluğun toxic bir kitleye dönmesine sebep olabilirsiniz. Sırf 1-2 oyuncunun tepkisi yüzünden yetkilinin haklı olması halde mute kaldıranlar gördüm. Böyle bir durum yaşanması durumun da sunucu yöneticilerinin gözünden düşebilir ve uyarı alabilirsiniz.
Not: Otoriye konusunda dozajı kaçırırsanız eğer büyük sorunlar olabilir.

*Eğer ilgi gelirse bu tarz içeriklerin devamı gelicektir.

İyi forumlar !

Sırf 1-2 oyuncunun tepkisi yüzünden yetkilinin haklı olması halde mute kaldıranlar gördüm.

Buna maruz kalmış birisi olarak konudaki yazılanlara katılıyorum. İyi forumlar.

Buna maruz kalmış birisi olarak konudaki yazılanlara katılıyorum. İyi forumlar.
Deneyimlerinizden eklemek istedikleriniz varsa konu altına mesaj olarak yazabilirsiniz. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl