Çözüldü Yetki verince gitme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TAKTAK26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 965
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TAKTAK26

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhabalar,
arkadaşlar ben yetki veriyorum /manuadd ile sonra /manload yazıyorum veya sunucuyu kapatıyorum yetkiler gidiyor bunu nasıl çözebilirim?
önceden multiverse-corse ile plugini ile dünya oluşturmuştum.

Dostum sorununu biraz daha detaylı ve açık anlatır mısın ? Onun dışında internette "Group Manager Kullanımı Detaylı" şeklinde aratırsanız bu eklenti hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Mesela yetki veriyorum oyuna giriyorum manload çekiyorum yetki gidiyor veya sunucuyu kapatıyorum yine gidiyor.

Groupmanager sürümünü güncelleyin veya mümkünse luckpermse geçin.

Mesela yetki veriyorum oyuna giriyorum manload çekiyorum yetki gidiyor veya sunucuyu kapatıyorum yine gidiyor.
Türk bir arkadaşımın tamamen kendi kodlamış olduğu bu plugini öneriyorum. API destekli ve her şeyi ayarlanabilir türkçe config'e sahip. Denemelisin :)

Türk bir arkadaşımın tamamen kendi kodlamış olduğu bu plugini öneriyorum. API destekli ve her şeyi ayarlanabilir türkçe config'e sahip. Denemelisin :)
Eklentide bir sıkıntı çıkması durumda Discorddan bana ulaşabilirsin. En kısa sürede düzeltip sana atabilirim.
Discordum: metehngzr#2248
Eklenti NametagEdit gerektiriyor.

Bu arada konu yanlış yerde.Eğer sorun çözüldüyse kilitlenmesi ve konu yerinin düzeltilmesi için rapor atıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl