Çözüldü yetki sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 63724

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
332
herkeze merhaba MC-TR forumu üyeleri sorunum oyuncular chate renkli kalın italik vb vb hepsini yazabiliyorlar bunu engellemek için /mangdelp Default essentials.chat.color komutunu ve diğerlerini yaıyorum fakat hala oyuncular renkli yazabiliyor. essentials configten player-commands dada chat.color u sildim reload attım fakat hala aynı çözüm lütfen.

Groupmanager'da ki default yetkilerini hastebin'e yapıştırıp atabilirmisiniz. Birde kullandığınız pluginlerin ekran fotoğrafını atabilirseniz yardımcı olabilirim.

default yetkileri:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

kullandığım pller:
pWVqX0.png
[DOUBLEPOST=1501399571,1501399504][/DOUBLEPOST]default yetkileri:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

kullandığım pller:
pWVqX0.png

herkeze merhaba MC-TR forumu üyeleri sorunum oyuncular chate renkli kalın italik vb vb hepsini yazabiliyorlar bunu engellemek için /mangdelp Default essentials.chat.color komutunu ve diğerlerini yaıyorum fakat hala oyuncular renkli yazabiliyor. essentials configten player-commands dada chat.color u sildim reload attım fakat hala aynı çözüm lütfen.
default yetkileri:

kullandığım pller:
pWVqX0.png
[DOUBLEPOST=1501399571,1501399504][/DOUBLEPOST]default yetkileri:

kullandığım pller:
pWVqX0.png
Sorununuz ne diye bakıyorum ama bir cevap bulamıyorum
- essentials.chat.question
- essentials.chat.shout
permleri olduğu için olabilirmi diyorum ama çok saçma olur.
Özelden sunucunuzun ip'ini verebilirmisiniz? daha detaylı yardımcı olıyım?

sunucu adresimiz: lordcraft.axitrbilisim.com gelip yardım ederseniz teşekkürşer

ata Baran linki atarmısn .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl