YETKİ ALIM TARTIŞMA GÖNDERİSİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Katsana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 580

Katsana

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
İyi Günler İlk Öncelikle
Yarın yada öbür gün minecraft survival sunucumu açıyorum
--------------
İlk olarak Aktif bir admin alicagim +17 +16
Düzenli bana haber vericek
Serverin düzenine göre oynayacak
Disiplinli ve kuralları net olucak
Serverda vip alımında belli bir pay alıcak
------------------
Sizce admin için kurallar netmidir talepleri bekliyorum

Evet netdir ama bu devirde kimseye güvenemezsin 3 admin aldım 3üde birbirinden sorunlu çıktı en son aldığım admin kural ihlali yaptığı için banladım üstüme oyun oynayıp forumdan banlatıyordu ki gerçekleri dökebildik :)

Bence tanımadığın,güvenmediğin kimseye yetki verme.

Ekip her zaman önemlidir benden sana yılların önerisi kimseyi sağlam bir test etmeden en az bir yıl geçirmeden yetki verme.
4,5 yıldır 20 30 kişilik bir kemik kadro yönetiyorum ve o kemik kadrodan yaptıgım oyunlar ile geçen gün bile banladıklarım oldu ve olmayada devam eder diye düşünüyorum.

güven bir sunucu açarken en büyük sorunun olacak, güvenecegin adamı doğru seç derim iyi çalışmalar :)

Tanımadığın düzgün olmayan insanlara yetki vermeni önermem. İlk önce nasıl bir insan olduklarını düzgünce anlamaya çalış.

Ben bir ara sunucu kurmuştum güzeldi adminide tanıdık bir arkadaş vardı onu yaptım.Sorun çıkarttığında dövüyodum gidip :D

bence direk almanı tavsiye etmem rehberden başlatıp iyi olduklarını görünce veya hiç şikayet gelmesse yetkisi yükseltirsin yoksa böyle alarak sunucunu bile dağıtabilirler.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl