Skript Paylaşımı Yerleri Silme Skripti <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Ephiry

Ziyaretçi
Kod:
every 300 second:
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a5 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a4 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a3 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a2 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a1 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    loop all dropped items:
        delete loop-value
        show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyalar Silindi İyi Oyunlar &4" to players

Niyemi Kodladım Canım Sıkıldı Bende Kodladım !

Neyse Skriptimiz Yerleri Silme Skripti

Gerekliler:

Skrayfall
Skellett

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kod:
every 300 second:
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a5 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a4 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a3 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a2 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a1 &7Saniye!" to players
    wait 1 second
    loop all dropped items:
        delete loop-value
        show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyalar Silindi İyi Oyunlar &4" to players

Gerekliler:

Skrayfall
Skellett
Skript Sevenler İçin Güzel Bir Skript Olmuş Clearlag Plugini İlede Kolayca Atlatılabilir.. Başarılarınızın Devamını Dilerim..

Kod:
every 300 second:
    wait 1 second
    wait 1 second
    wait 1 second
    wait 1 second
    wait 1 second
    loop all dropped items:
        delete loop-value

Gerekliler:

Skrayfall
Skellett
Skript Kullanan kişiler İçin İyi Ama Plugin Kullanırsan ClearLag Tercih Ederim

KAMU SPOTU: İçerisinde interval olan skriptler genelde performans kaybına neden oluyor, eklentisi varken eklenti kullanın.

Basit Ama Kullananlar olabilir Yinede AMA ÖNCEKİ TANITIMIM SİLİNDİ :( Fiyat Koymadım Bile İzinsiz satış dediler
İtemleri temizleme skriptini ne kadara satacaktınız ne özellikleri vardı?

Ücretsiz, pratik ve ünlü bir eklenti olan ClearLag eklentisi daha işlevlidir ve pratiktir ve sunucuyu zorlamaz, tam tersine rahatlatır. Eklentisi olan şeylerin skriptini yapmak aşırı saçma geliyor bana. Profesyonellerde kullanmaz zaten. Fakat ellerine sağlık.

Ücretsiz, pratik ve ünlü bir eklenti olan ClearLag eklentisi daha işlevlidir ve pratiktir ve sunucuyu zorlamaz, tam tersine rahatlatır. Eklentisi olan şeylerin skriptini yapmak aşırı saçma geliyor bana. Profesyonellerde kullanmaz zaten. Fakat ellerine sağlık.
Canım Sıkıldıkca Skript Yapıyorum Böyle PL si Olanların. Değerli Yorumunuz İçin Teşekürler <3

wait 1 second ve action bar 5x gösterme yerine loop kullana bilirdin ama başarılı =)
Kod:
every 300 second:
    set {_x} to 5
    loop 5 times:
        add -1 to {_x}
        show an action bar from "&cTemizlik &7Yerdeki Eşyların Silinmesine Son &a%{_x}% &7Saniye!" to players
        wait 1 second
    loop all dropped items:
        delete loop-value

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl