Çözüldü Yere item atınca gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paperspigota gectiğimde s uanki pluginleri kullanabilecekmiyim ?

Kod:
entity-tracking-range:
      players: 48
      animals: 48
      monsters: 48
      misc: 2
      other: 64

Bu kısımdaki misc'i 48 yapıp dener misin?

Kod:
    item-despawn-rate: 6000

Kullandığın spigot dosyasında her 5 dakikada bir itemler temizleniyor istersen 6000 sayısını yükseltebilirsin.

Kod:
entity-tracking-range:
      players: 48
      animals: 48
      monsters: 48
      misc: 2
      other: 64

Bu kısımdaki misc'i 48 yapıp dener misin?

Kod:
    item-despawn-rate: 6000

Kullandığın spigot dosyasında her 5 dakikada bir itemler temizleniyor istersen 6000 sayısını yükseltebilirsin.
teşekkürler oldu ama ws de adam öldüğü zaman itemleri düşmüyor keepınventory true değil adamda da itemler kalmıyor bunun sebebi nedir _?

teşekkürler oldu ama ws de adam öldüğü zaman itemleri düşmüyor keepınventory true değil adamda da itemler kalmıyor bunun sebebi nedir _?

CombatLogX pluginin ayarları hatalı olabilir veya plugin direkt bozuk olabilir.

CombatLogX pluginin ayarları hatalı olabilir veya plugin direkt bozuk olabilir.
bakın konu disi olucak benim serverimde combatlog yüklüydü çalışmamaya başladı pluginleri gördünüz çakışıyormu bilmiyorum sonra combatlox kullanmaya başladım ama buda chata bile izin vermiyor ayarlarını yapamıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

bakın konu disi olucak benim serverimde combatlog yüklüydü çalışmamaya başladı pluginleri gördünüz çakışıyormu bilmiyorum sonra combatlox kullanmaya başladım ama buda chata bile izin vermiyor ayarlarını yapamıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Config.yml dosyasını atarsan bakabilirim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör tarafından düzenlendi:
Configte bir hata gözükmüyor.Bu kadar fazla hatası bulunuyorsa istersen farklı bir plugin paketine geç.
işte problem de o diğer pluginler çalışmıyor özellikle combatlogun normali x olmayın herşeyi denedim normalde yükledikten sonra combatlog reload yapınca reload oluyor skriptleri kapatıp denedim yinede olmuyor herkes ws den kaçabiliyor

işte problem de o diğer pluginler çalışmıyor özellikle combatlogun normali x olmayın herşeyi denedim normalde yükledikten sonra combatlog reload yapınca reload oluyor skriptleri kapatıp denedim yinede olmuyor herkes ws den kaçabiliyor

Combat ve pvp içeren bütün pluginleri klasörleriyle birlikte sil ardından sürümüne uygun olan CombatLogX pluginini indir.Bunları yaptıktan sonra eğer sorunun çözülmezse aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl