Çözüldü Yere eşya atamıyorum siliniyor Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rixosa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
Rixosa

Discord:

Rixosa#9869

Arkadaşlar yere eşya attığımda eşya atma animasyonu var fakat eşya düşmüyor. Blok kırınca da eşya yere düşmüyor. Clearlag ve skript pluginlerini kaldırıp denedim yine aynı sorun devam ediyor. Korumalı alanda da korumasız alanda da aynı sorun var. Bu neden oluyor olabilir lütfen yardım edin.

Arkadaşlar yere eşya attığımda eşya atma animasyonu var fakat eşya düşmüyor. Blok kırınca da eşya yere düşmüyor. Clearlag ve skript pluginlerini kaldırıp denedim yine aynı sorun devam ediyor. Korumalı alanda da korumasız alanda da aynı sorun var. Bu neden oluyor olabilir lütfen yardım edin.
Sunucunda bulunan pluginleri gösterebilirmisin ?

Sunucunda bulunan pluginleri gösterebilirmisin ?
WorldEdit, Skript, isim-bug-fixed, GroupManager, PlaceholderAPI, AgarthaLib, ClearLag, SkQuery, NametagEdit, FarmProtect, SilkSpawners, Multiverse-Core, WorldGuard, SlotsPlus, SkinsRestorer, AddonForAuthme, eZProtector, DreamFish, DeathMessages, mcMMO, ViaVersion, Vault, ChairStairs, MyCommand, Essentials, QuickShop, TuSKe, VipZero, ProtocolLib, NoCheatPlus, Citizens, CustomHeads, DiscordSRV, EssentialsProtect, CrazyAuctions, DeluxeMenus, EssentialsChat, EssentialsGeoIP, CommandNPC, ServerListPlus, EssentialsSpawn, TitleManager, AuthMe, HolographicDisplays, WolvSK, skRayFall, CrazyCrates

Selam @Rixosa essentials klasörünüzün içerisindeki items.yml dosyasını kontrol edermisiniz böyle bir dosya mevcut mu veyahut içerisinde stone,1,0 vs gibi yazılar bulunuyor mu?

Selam @Rixosa essentials klasörünüzün içerisindeki items.yml dosyasını kontrol edermisiniz böyle bir dosya mevcut mu veyahut içerisinde stone,1,0 vs gibi yazılar bulunuyor mu?
Selam, evet items dosyası mevcut ve içerisinde stone,1,0 gibi yazılar bulunuyor.

Bu bir eklenti kaynaklı muhtemelen, latest.log doyasını paylaşır mısın?

Başka bir eklenti paketi kullanmanı öneriyorum. Çünkü kullandığın pakette çoğu eklentide hatalar mevcut. Daha fazla yardım edemeyeceğim.

Başka bir eklenti paketi kullanmanı öneriyorum. Çünkü kullandığın pakette çoğu eklentide hatalar mevcut. Daha fazla yardım edemeyeceğim.
Yardımın için teşekkürler.

Arkadaşlar sorun çözüldü, yardımcı olan herkese çok teşekkürler. AddonForAuthme adlı eklenti yüzünden oluyormuş, sildim ve düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl