Rixosa
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- Rixosa
Discord:
Rixosa#9869
Rixosa#9869
vacentiastudios
Sunucunda bulunan pluginleri gösterebilirmisin ?Arkadaşlar yere eşya attığımda eşya atma animasyonu var fakat eşya düşmüyor. Blok kırınca da eşya yere düşmüyor. Clearlag ve skript pluginlerini kaldırıp denedim yine aynı sorun devam ediyor. Korumalı alanda da korumasız alanda da aynı sorun var. Bu neden oluyor olabilir lütfen yardım edin.
Rixosa#9869
WorldEdit, Skript, isim-bug-fixed, GroupManager, PlaceholderAPI, AgarthaLib, ClearLag, SkQuery, NametagEdit, FarmProtect, SilkSpawners, Multiverse-Core, WorldGuard, SlotsPlus, SkinsRestorer, AddonForAuthme, eZProtector, DreamFish, DeathMessages, mcMMO, ViaVersion, Vault, ChairStairs, MyCommand, Essentials, QuickShop, TuSKe, VipZero, ProtocolLib, NoCheatPlus, Citizens, CustomHeads, DiscordSRV, EssentialsProtect, CrazyAuctions, DeluxeMenus, EssentialsChat, EssentialsGeoIP, CommandNPC, ServerListPlus, EssentialsSpawn, TitleManager, AuthMe, HolographicDisplays, WolvSK, skRayFall, CrazyCratesSunucunda bulunan pluginleri gösterebilirmisin ?
Rixosa#9869
Selam, evet items dosyası mevcut ve içerisinde stone,1,0 gibi yazılar bulunuyor.Selam @Rixosa essentials klasörünüzün içerisindeki items.yml dosyasını kontrol edermisiniz böyle bir dosya mevcut mu veyahut içerisinde stone,1,0 vs gibi yazılar bulunuyor mu?
Rixosa#9869
Paylaştım.Bu bir eklenti kaynaklı muhtemelen, latest.log doyasını paylaşır mısın?
Skript ve addonlarını kaldırıp tekrar dener misin?Paylaştım.
Rixosa#9869
Skript ve addonlarını kaldırıp denedim fakat işe yaramadı.Skript ve addonlarını kaldırıp tekrar dener misin?
Rixosa#9869
Yardımın için teşekkürler.Başka bir eklenti paketi kullanmanı öneriyorum. Çünkü kullandığın pakette çoğu eklentide hatalar mevcut. Daha fazla yardım edemeyeceğim.
sorunun çözülmedi ise MuhammetBey#4671 ekleyebilirmisinYardımın için teşekkürler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!