Yerden toplanan değerli eşyaları belirli sayıdayken depoya aktaran skript (Spawner Depo Sistemi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atomickill7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atomickill7

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Elmaslar
348
Minecraft
AtomicKill7

Discord:

atomickill7

Merhaba arkadaşlar paylaşım konusunda yeniyim. Aslında paylaşmak gibi bir düşüncem yoktu ve bu işlerde acemiyim yeni yeni öğreniyorum. Aile baskısı nedeniyle bu dönem zor geçiyor. Bu konularda bana destek çıkarsanız çok sevinirim. Şimdi gelelim skripte;

Olayı hani op-skyblock sunucularında yaparız ya huni sistemleri falan orda madenler falan birikir. Bu skript o madenlere huni sistemi yapmak yerine topladığımızda otomatik olarak bir depoya gönderiyor. Bu depodan istediğimiz zaman evantere alabiliyor veya satabiliyoruz. Fiyatları en üstte options kısmından değiştirebilirsiniz 5.png1.png2.png4.png3.png

Koda gelirsek ::: ---
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
---
ve gerekli eklenti Tuske, Skript [1.8.8] Sürümünde Test Edilmiştir Not:TAMAMEN BANA AİTTİR

Son düzenleme:
Gayet kullanışlı bir skript olmuş, başarılarının devamını dilerim dostum.

Skript hoşuma gitti çok farklı alanlarda da kullanılabilir tebrik ederim, geliştirilip daha da güzelleştirilebilir, konu düzenini az düzeltirsen güzel etkileşim alabilirsin skriptle başarılar

Gerçekten seni tebrik ederim. Baya işlevli bir Skript olmuş. Ancak konu çok karışık düzenlersen hoş olabilir.

Güzel mantık ile yapmissin emeğe saygı yalnız kodu çok uzun tutmussun randıman yerine functlion kullanabilir ve kodu da kisaltabilirdin.

Konuyu düzenlerken his olur eline saglik.

Konu tasarımı biraz karışık olmuş. Ama yinede eline sağlık.

Skript hoşuma gitti çok farklı alanlarda da kullanılabilir tebrik ederim, geliştirilip daha da güzelleştirilebilir, konu düzenini az düzeltirsen güzel etkileşim alabilirsin skriptle başarılar

Gerçekten seni tebrik ederim. Baya işlevli bir Skript olmuş. Ancak konu çok karışık düzenlersen hoş olabilir.
Güzel mantık ile yapmissin emeğe saygı yalnız kodu çok uzun tutmussun randıman yerine functlion kullanabilir ve kodu da kisaltabilirdin.

Konuyu düzenlerken his olur eline saglik.
Konu tasarımı biraz karışık olmuş. Ama yinede eline sağlık.
Teşekkürler. Deyindiğim gibi yeni birisiyim konuyu vakit bulduğumda düzenleyeceğim

Tebrikler başarılı bir skript olmuş konu tasarımı biraz düzensız gibi ama gelişir.
Başarılar.

SkQuery menüsü yerine TuSke kullansaydın daha iyi olabilirdi. Ve kodu biraz kısaltabilirdin başarılar dilerim.

SkQuery menüsü yerine TuSke kullansaydın daha iyi olabilirdi. Ve kodu biraz kısaltabilirdin başarılar dilerim.
gerekli eklenti Tuske, Skript = skqery nerede görüyorsun anlamadım

Gerekli eklentilere eklemişsinde kodun içerisinde Tuske ile ilgili bir kod yok ki :D Menüsü skquery'nin
Ancak ben sadece bu iki kodla çalıştırdım skripti. Başka eklenti ilede rahat çalışabilir, çalışmaz demiyorum. Ancak tuske olmadan ben hata alıyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl