Bulundu Yer Temizleme ActionBar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hesoyam11

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Gençler selam,

Clearlagg eklentisini TitleManager'in actionbarını kullanarak aktif ediyorum fakat bir sorunum var;

Kod:
every 280 seconds: 
    loop all players:
        execute console command "/tm abc &aYerdeki itemler birazdan silinecek.."
every 300 seconds: 
    loop all players:
        execute console command "/tm abc &aYerdeki itemler silindi."

Skript bu şekilde fakat sorun şu 280 saniye dolduktan sonra direkt olarak kendine süre vermeye başlıyor. Benim istediğim 300. saniye yani Yerdeki itemler silindi. Yazısından sonra süre sıfırlanmasıdır.

Umarım yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar.
Sağlıklı Günler.

knk ne diyosun anlamadım

knk ne diyosun anlamadım
Demek istediğim 300. saniyedeki mesajdan sonra süre baştan saysın. Bu yaptığımla süre 280. saniyeden sonra kendini tekrar sayıyor ve mesela şöyle oluyor 1 saat veya daha fazla sunucu açık kaldıktan sonra;
yerdeki itemler birazdan silinecektir. yazısı geliyor 2. yazı Yani Yerdeki İtemler Silindi. yazısı 2 dakika gibi gecikme ile geliyor

Demek istediğim bu süre 300. saniyeden sonra tekrar sayılsın.

Demek istediğim 300. saniyedeki mesajdan sonra süre baştan saysın. Bu yaptığımla süre 280. saniyeden sonra kendini tekrar sayıyor ve mesela şöyle oluyor 1 saat veya daha fazla sunucu açık kaldıktan sonra;
yerdeki itemler birazdan silinecektir. yazısı geliyor 2. yazı Yani Yerdeki İtemler Silindi. yazısı 2 dakika gibi gecikme ile geliyor

Demek istediğim bu süre 300. saniyeden sonra tekrar sayılsın.
Bu özellik zaten clearlag configinde yok mu ki?

every 3 minute:
set action bar of all players to "ForeverNW - Yerdeki eşyalar silindi"
delete all dropped items

süreyi kendın duzelte bılırsın
çalısırmı bılmem ama denemekden zarar gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl