ImGizem1
Odunlara Vur Vur Vur!
Merhabalar 6 yıldan beri minecraft oynuyorum birçok sunucuda yetkili oldum ve kendi serverimi açmayı planladım.
Sunucumuzun IP adresini sitemiz kabul etmedi orjinal IP BUDUR:25.19.196.139
Sunucumuz 1.16.5 sürümünde olup içinde birçok eğlenceli eklentilr bulunmaktadır.Sunucumuza gelerek bizi mutlu edebilirsiniz.
Şimdi sunucumuzu tanıtmaya başlayalım.
Sunucumuzda bulunan sistemler;
-Genel Komutlarımız var Bunlara örnek olarak;jackpot,çiftçi,meslek vb.
-Tag marketimiz bulunmaktadır istediğiniz tagı oyun parası ile satın alabilirsiniz;fb,gs,bjk gibi taglar
-Epik Ürünlerimiz bulunmaktadır büyülü huni gibi
-Sunucumuzda kişiye özel pedler bulunmakta böylece evcil hayvan sahiplenebilirsiniz :)
-Özel olarak kendiniz çanta yapabilirsiniz elmas veya elmas blok ile oyuna gelerek ayrıntılı açıklamada bulunabilirim :)
-Her 10 dk da etkinlikler yapılmaktadır bu etkinlikleri yaparak para kazanabilirsiniz :)kelime bulmaca gibi
(Sunucunun IP adresini kabul etmedi site Sunucunun asıl IP ADRESİ:25.19.196.139)
Buna benzer birçok özellik bulunmaktadır sırada sunucumuzun görselleri;
Spawnımız
Balıkçı Bölgesi
Tabımız
Warp Orman
Ormanımıza kuş bakışı bi bakış
Warp Arena
Sunucu tanıtımımız bu şekildeydi baktığınız için teşekkür ederim
Sunucumuza gelerek bana destek olabilirsiniz Sunucu IP:25.19.196.139
Sunucu Sürüm:1.16.5
Sunucumuzun IP adresini sitemiz kabul etmedi orjinal IP BUDUR:25.19.196.139
Sunucumuz 1.16.5 sürümünde olup içinde birçok eğlenceli eklentilr bulunmaktadır.Sunucumuza gelerek bizi mutlu edebilirsiniz.
Şimdi sunucumuzu tanıtmaya başlayalım.
Sunucumuzda bulunan sistemler;
-Genel Komutlarımız var Bunlara örnek olarak;jackpot,çiftçi,meslek vb.
-Tag marketimiz bulunmaktadır istediğiniz tagı oyun parası ile satın alabilirsiniz;fb,gs,bjk gibi taglar
-Epik Ürünlerimiz bulunmaktadır büyülü huni gibi
-Sunucumuzda kişiye özel pedler bulunmakta böylece evcil hayvan sahiplenebilirsiniz :)
-Özel olarak kendiniz çanta yapabilirsiniz elmas veya elmas blok ile oyuna gelerek ayrıntılı açıklamada bulunabilirim :)
-Her 10 dk da etkinlikler yapılmaktadır bu etkinlikleri yaparak para kazanabilirsiniz :)kelime bulmaca gibi
(Sunucunun IP adresini kabul etmedi site Sunucunun asıl IP ADRESİ:25.19.196.139)
Buna benzer birçok özellik bulunmaktadır sırada sunucumuzun görselleri;
Spawnımız
Balıkçı Bölgesi
Tabımız
Warp Orman
Ormanımıza kuş bakışı bi bakış
Warp Arena
Sunucu tanıtımımız bu şekildeydi baktığınız için teşekkür ederim
Sunucumuza gelerek bana destek olabilirsiniz Sunucu IP:25.19.196.139
Sunucu Sürüm:1.16.5