Yepyeni Bir Çekirdek Sunucu - play.DestanMC.net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BMKiller1980

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
6
Minecraft
BMKiller1980

Discord:

IridescentKraken#2133

2..png
1..png
Baslksz-1 (1).png

Sunucudan Görseller

2019-04-07_20.50.41.png
2019-04-07_20.51.23.png
2019-04-07_20.52.02.png
2019-04-07_20.52.50.png
2019-04-07_20.57.12.png

Ekli dosyalar

• 2019-04-07_20.52.32.png
    2019-04-07_20.52.32.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 10
Sunucuyu çok beğendim. Yönetim kadrosundaki insanlar yardımsever, iyi niyetli ve bilgi sahibi insanlar. Yaşattığı oyun deneyimi iyi ve genel sunucu kalitesi yüksek. Şimdiden kurucu ve yönetici kadroya yeni sunucularında başarılar diliyorum.

Sunucuyu çok beğendim. Yönetim kadrosundaki insanlar yardımsever, iyi niyetli ve bilgi sahibi insanlar. Yaşattığı oyun deneyimi iyi ve genel sunucu kalitesi yüksek. Şimdiden kurucu ve yönetici kadroya yeni sunucularında başarılar diliyorum.
çok teşekkürler iyi oyunlar :)

Sunucunun yapıları, plugin paketleri ve sistemleri tamamıyla kendilerine özel gibi duruyor. Yetkilileri çok cana yakın insanlar. Ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar. Başarılar diliyorum inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz.

Sunucunun yapıları, plugin paketleri ve sistemleri tamamıyla kendilerine özel gibi duruyor. Yetkilileri çok cana yakın insanlar. Ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar. Başarılar diliyorum inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz.
çok teşekkürler iyi oyunlar :)

Görünüşe göre sunucu için gerçekten çok emek verilmiş. Haritalar ve özellikler muazzam olmuş. Sizlere başarılar dilerim.​

En iyisi değil ama çok güzel. Beğendim ben, tafsiye ederim.

İyi sunucu olacağına inanıyorum. Haritalar sie ait ise güzel olmuş, başarılar dilerim...

Oyunlardaki boardlar, hologramlar v.s diğer oyunlardan değişik. Eğer birbirine benzer şekilde yaparsanız daha güzel ve mantıklı olur.

Güzel Tasarım , Fakat Logo Kötü
Plugin & Map'ler alıntıya benzemiyor satın aldınız veya kendiniz yaptınız alıntı bilem olsa güzel bir eser.
İnşallah İyi Biyerlere Ulaşırsınız.​

sunucu güzel ama buildler göz yoruyor sade sık bir buildler olsaydı güzel olurdu iyi forumlar

sunucu güzel ama buildler göz yoruyor sade sık bir buildler olsaydı güzel olurdu iyi forumlar
Çok teşekkürler harita çeşitliliği iyidir dedik ve böyle yaptık yiNe de yorumun için teşekkür ederim :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel Tasarım , Fakat Logo Kötü
Plugin & Map'ler alıntıya benzemiyor satın aldınız veya kendiniz yaptınız alıntı bilem olsa güzel bir eser.
İnşallah İyi Biyerlere Ulaşırsınız.​
Logomuz aslında güzel duruyor da konu tasarımına sığmadığı için sıkıştırmak zorunda kaldık bu da tamamen logoyu bozdu değerli yorumun için teşekkür ederim :)

Oyunlardaki boardlar, hologramlar v.s diğer oyunlardan değişik. Eğer birbirine benzer şekilde yaparsanız daha güzel ve mantıklı olur.
Hepsinin ana dizaynı aynı ama bazı küçük renkleri farklı uyarını dikkate alacağım çok teşekkürler :)

İyi sunucu olacağına inanıyorum. Haritalar sie ait ise güzel olmuş, başarılar dilerim...
Haritalar bize ait çok teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl