Kardeşim TexturePack Atarmısın Baya Beyendimde ?
Veremezmisin peki ?Hypixelde MODERATOR olarak çalıştığım için Cheatbreaker veriyorlar.
Onun texture packi.
Kardeşim TexturePack Atarmısın Baya Beyendimde ?
Bizim arkadaş var hack ile giriyor bedwars'a bizimle, birde ona bir ban alabilirimiyiz? :D
Başarılar dileriz :)
Veremezmisin peki ?
Ya bro Hypixelde mod'um diosunda Sunucu ismini niye gizledin :D
Dur ya sen xlash ın kurucusu deil miydin.Hatta bot yiyodu sw.[DOUBLEPOST=1499807080,1499807034][/DOUBLEPOST]Serverın eski hali daha iyiydi be ama.Birde yeni ipyi atsana ben eski ipden giriyodum şimdi proxy kullanma dioSüpriz :)
Dur ya sen xlash ın kurucusu deil miydin.Hatta bot yiyodu sw.[DOUBLEPOST=1499807080,1499807034][/DOUBLEPOST]Serverın eski hali daha iyiydi be ama.Birde yeni ipyi atsana ben eski ipden giriyodum şimdi proxy kullanma dio
afedersin xfall dı ne xlashı ı :D geldim 4 yıl önceki ilk swmin adıyla karıştırdım.[DOUBLEPOST=1499807341,1499807247][/DOUBLEPOST]Eski low günlerim aklıma geldi,config bilmiyoken hangi paket kolay geliyorsa onu editlemeden koyuyordum. Şimdi ise geçimimi pller den sağlıyorum vay eski günlerFakelerim yine prim kasıyor demekki :)
Xlash hayatımda duymadım duymakta istemem :)
:D şu senin sw nin ipsi ni atsana tabi hala yaşıyorsa.En son 1 ay önce filan girdim sanırım.Şimdi gözü kapalı java kodlayanlarla eskiden bir sunucumuz vardı
Ben Baranın paketini editlemiştim
Demiştim bakın sohbette dınkkk sesi çıkıyor
Bi çıldırma bizde :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!