Yenilikçi EmekSkyblock sunucusu için eklenebilecek sistemler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akrei!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1) Ejderha etkinliğimiz mevcud'dur.
2) Hypixel skyblock biliyorsanız, onun mantığında çalışan minyon sistemimiz vardır. (Bu minyonu almak zor olacaktır fakat parayla satılmayacak).
3) Gelişmiş hunilerimiz vardır.Bu sayede etrafa düşen eşyaları çekiyor, hunileri cheste sanal olarak bağlaya bilir, kırıktaşları otomatik olarak 5 saniyeden bir kıra bilir. (Bu özellikler seviyeyle açılır ve bunlardan başkada özellikler vardır).
4) Sunucumuzda Aegis, CProtector ve Spartan gibi anti hileler vardır yani haksızlık yoktur. Her şey inceleniyor ve size iletiliyor hatta isterseniz yeniden yeniden bunları inceleye biliriz.
5) Ada envoy etkinliğimiz vardır.
6) Klasik envoy etkinliğimiz vardır.
7) Belirli alana hediye düşme özelliği vardır.
8) Ada yükseltme, oylama vs birçok adayla ilgili özellikler vardır.
9) Gelişmiş huni sayesinde her şeyi hızlıca pişire bilir hatta mesela 1 demir pantolon pişirip 7 demiri yeniden âlâ bilirsiniz. (Hızlar seviyeyle açılır).
10) Gelişmiş tarım sistemi sayesinde otomatik tarım yapar, hayvan besler, hayvan çiftleştirir hatta seviyeye göre tarım Minecraft'ta göre daha hızlı çalışır.
11) Gelişmiş örs sistemimiz bulunacaktır.
12) 2 tane görev sistemi sayesinde hem ada görevi hem de başka görevlerde vardır.
14) ConConCraft benzeri market.
15) Gelişmiş spawnnerlar diğer huni ve fırın gibi aynı mantıktadır.
16) Kazı alanında kuvars, böğürtlen vs kazıla bilecek.
13) Taş devri, demir devri gibi ranklar vardır ve bunlar sadece süs içindir.
Sistemiyle, market kura bilirsiniz.
Bunun gibi birçok detaylı şeyler vardır.
18) Ada duyuru sistemi - klasik.

Sunucu sürümü: 1.15.2 (Taban sürüm 1.15.2 fakat 1.8.X ve üstü sürümlerde gire biliyor).

Not: Sistemlerimiz bunlardır fakat ek olarak da sistem olarak sayılmayan, özelliklerimizde vardır. Bunlara ne eklene bilir veya kaldırıla bilir?

Az önceki gibi bir eleştiri yapmayalım ?
Size özgü sistem göremedim ?

Size özgü sistem göremedim ?
Doğru noktaya değindin,bunlar neredeyse hiçbir Türk sunucusunda olmayan sistemler ama ingiliz sunucularında baya bulunmakta olan sistemler.Tam olarak bu yüzden bu konuyu açmış bulunmaktayız.

(Taban sürüm 1.15.2 fakat 1.8.X ve üstü sürümlerde gire biliyor).
1.8'e kadar açmak yerine sadece 1.15.2 sürümünü kullanırsanız çok daha fazla kullanılabilecek yeni şeyler gelir.
1.8 eski bir sürüm ve hala kullanılması üzücü.

1.8'e kadar açmak yerine sadece 1.15.2 sürümünü kullanırsanız çok daha fazla kullanılabilecek yeni şeyler gelir.
1.8 eski bir sürüm ve hala kullanılması üzücü.
Mesajı okuduysanız zaten 1.15.2 olduğunu göre bilirdiniz bayım.Sadece eski sürümlerde giriş yapa biliyor ve sunucu açılınca onu kapatacağız.

Mesajı okuduysanız zaten 1.15.2 olduğunu göre bilirdiniz bayım.Sadece eski sürümlerde giriş yapa biliyor ve sunucu açılınca onu kapatacağız.
Zaten görmüştüm ancak 1.8 e kadar indirildiği zaman oyunda sadece 1.8 deki eşyalar kullanılmıyor mu?

Zaten görmüştüm ancak 1.8 e kadar indirildiği zaman oyunda sadece 1.8 deki eşyalar kullanılmıyor mu?
Evet kullanılmıyor fakat kaldıracağız.Sadece paketi yaparken, kolaylık sağlasın diye ProtocolSupport indirdim ki, 1.15.2 yüklü olmayan arkadaşlar, test için sunucuya gire bilsinler.

1.8' karşı olan bu öfkeyi anlamıyorum birçok insan bilgisayarları kötü olduğu için minecraft oynarken %40 oyuncu kitlesi bu sürümde oynuyor.

1.8'i güzel bir şekilde geliştirebilen sunucu olmayınca 1.15 tabanı ile yeni sistemler ekleniyor.

Bence bu yaratıcılık değil korkaklık (lafım size değil bu arada genel kitleye söyledim)

1.8' karşı olan bu öfkeyi anlamıyorum birçok insan bilgisayarları kötü olduğu için minecraft oynarken %40 oyuncu kitlesi bu sürümde oynuyor.

1.8'i güzel bir şekilde geliştirebilen sunucu olmayınca 1.15 tabanı ile yeni sistemler ekleniyor.

Bence bu yaratıcılık değil korkaklık (lafım size değil bu arada genel kitleye söyledim)
Benden olsa 1.8 yapa bilirdim fakat 1.15.2 yapmamın sebebi sadece eklenen özellikleri oyuncular kullana bilsinler diye ekledim.Mesela yeni gelen köylü sistemi,daha verimli mob trapler vs bir sürü özellikler eklendi.Bunlar eklenmemiş olsa ben şuanda 1.8 kullanmaya devam ediyor olucaktım.Bir şey daha mesela yeni pluginler çıkıyor ve bunlar artık 1.8 desteklemiyor.Umarım detaylı anlata bilmişimdir.

Not: Benim kullandığım pluginler hepsi 1.8 destekliyor yani şuanda bile yapa bilirim fakat ben böyle istedim.

Arkadaşlar konu apayrı bir hal aldı lütfen önerilerinizi söyleyiniz,sunucu tanıtımı konusunu daha açmadım.

Emekte ıron golem spawner vb olur minyon olmaz ama.
İron golem spawner nerde emeğe giriyor. Beleş demir. Minyon en azından Kırıktaş kırıyor.
Kesinlikle spawner olmamalı hele iron golem

İron golem spawner nerde emeğe giriyor. Beleş demir. Minyon en azından Kırıktaş kırıyor.
Kesinlikle spawner olmamalı hele iron golem
Nasıl olmamalı cidden emek oynadınmı sen ıron golem vazgeçilmez.

Özelleştirlimiş Kaliteli Görev Sistemi

Günümüzün tutmuş olan Emek Skyblock sunucularını iyi gözden geçirin. Adamların hep kendilerine has sistemleri var ki sizde kendiniz yapın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl