Yenilikçi EmekSkyblock sunucusu için eklenebilecek sistemler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akrei!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akrei!

Sans commentaire.
Elmaslar
672
Minecraft
zero2

Discord:

Akrei#9940

Arkadaşlar başlıkta görmüş olduğunuz gibi "Türkiye'nin En İyisi" başlığında bir sunucu açmayacağız ancak "En Yenilikçisi" olarak bir sunucu açıcağız. Ekibimiz kararlı profesyonel kişilerden oluşuyor, yapamayacağımız şeyler var ama fazla değil o yüzden sizlerden EmekSkyblock'a eklenebilecek olabildiğince kaliteli sistem önerisi isteyeceğim. Önerebildiğiniz kadar önerirseniz sevinirim, her bir fikir bizim için çok değerlidir.

Detaylı konuşmak için discord adreslerimiz: Blué#5689 - Rahim Q.#1830

Son düzenleme:
Yetkili arkadaşımızın dediği gibi,her fikiriniz bizim için mücevher değerindedir,her fikirinizi özellikle inceleyip tartışacağız.Detaylıca anlatmak isterseniz discorddan'da iletebilirsiniz. ?

Neden kendiniz düşünüp bulmuyorsunuz? Ben 1 saatte 5 sistem buldum ilerde sunucumda kullanıcam gayet güzel sistemler. Şahsen ben 1 saat gibi kısa sürede bunu düşündüysem "kararlı ekibiniz" güzel sistemler bulacaktır.

düzgün bir türkçe.

Neden kendiniz düşünüp bulmuyorsunuz? Ben 1 saatte 5 sistem buldum ilerde sunucumda kullanıcam gayet güzel sistemler. Şahsen ben 1 saat gibi kısa sürede bunu düşündüysem "kararlı ekibiniz" güzel sistemler bulacaktır.
18 tane sistem var.Sadece ek olarak neler ekleye biliriz onu sormak istemiştik.

18 tane sistem var.Sadece ek olarak neler ekleye biliriz onu sormak istemiştik.
18 sistemi birden kullanmak yerine 6 sistemle başlayıp her hafta 1 sistem eklerseniz siz ve oyuncularınızda memnun kalacaktır.

Dostum aslında şöyle biz sistemleri kafamızdan belirledik ancak senin dediğin gibi yapıcağız bundan sonraki sistemleri zaten,ek olarak 18 tane sistemin bir emek skyblock sunucusuna hava kattığını düşünüyoruz,bu sistemlerde jackpot vs değil içiniz rahat olsun. :D

Dostum aslında şöyle biz sistemleri kafamızdan belirledik ancak senin dediğin gibi yapıcağız bundan sonraki sistemleri zaten,ek olarak 18 tane sistemin bir emek skyblock sunucusuna hava kattığını düşünüyoruz,bu sistemlerde jackpot vs değil içiniz rahat olsun. :D
1 örnek verinde içimiz rahat olsun ?

1 örnek verinde içimiz rahat olsun ?
Tabii ki de, şöyle 2-3 tane örnek sunayım.

1- Adaya düşen drop sistemi
2- Spawnda belirli sürede düşen eşyalar
3- Hypixel tarzı minyon sistemi
4,5,6,7,8,9 . . . diye gidiyor bunlar sadece birkaçı, şuraya da bir fotoğraf bırakalım.
JPEG_20200424_173843.jpg

Son düzenleme:
Tabii ki de, şöyle 2-3 tane örnek sunayım.

1- Adaya düşen drop sistemi
2- Spawnda belirli sürede düşen eşyalar
3- Hypixel tarzı minyon sistemi
4,5,6,7,8,9 . . . diye gidiyor bunlar sadece birkaçı, şuraya da bir fotoğraf bırakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 121595
Minyon Emek Skyblock'da olmaz gereksiz. Diğer sistemlerde item veriyor sistemlerinizi gözden geçirmeniz dileğiyle kolay gelsin.

Minyon Emek Skyblock'da olmaz gereksiz. Diğer sistemlerde item veriyor sistemlerinizi gözden geçirmeniz dileğiyle kolay gelsin.
Aslında değil, bizde bulunan minyon sistemi klasik minecraft sunucularınkinden çok farklı, yani geliştirilebilen bir minyon sistemi var 1 Seviyede fazla işe yaramaz, diğer seviyelerde yarar gibi örneğin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Birşey demeyi unutmuşum sunucuda para kasmak oldukça zor,piyasa çok pahalı eşya takviyesi olmadan baya zor olacağını düşünüyorum ki bu devirde aşırı zor fazla sevilmiyor.

Neyse,konu dışına çıkıyoruz devam edersek :D
Hepinizin sistem önerisini dört gözle beklemekteyiz dostlar.

Emek kelimesini kaldırmanız gerekiyor bence. Minyon bizim yerimize kıracaksa neresinde söz ettiğiniz emek?

Emekte olmayacak şeyler (spawner, minyon)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl