Çözüldü Yenilikçi Bir Survival İçin Ana Sürümü Seçemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hersscher

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Minecraft
Hersscher

Discord:

Hersscher#6473

Selamlar , bugün sizden bir konuda yardım isteyecektim. Ben yenilikçi bir survival sunucusu açmak istiyorum fakat bir türlü ana sürümü seçemiyorum birkaç sürüm arasında gidip geliyorum bunlar sırasıyla : 1.16 - 1.12 - 1.13 birde eklemek istediğim konu insanlar bana 1.8'i tavsiye ediyor fakat genel olarak pluginlere baktığım zaman herkes 1.8 desteğini çekmiş durumda bu yüzden sunucunun ana sürümü olarak 1.8 hiç içime sinmiyor

NOT: Ana sürüm ne olursa olsun 1.16'dan 1.9'a kadar desteklemeyi planlıyorum

Yani bir survival sunucusu olacaksa 1.16 ile 1.17 arası tavsiyemdir.

Son sürüm sunucu açmak en iyisi. Yeni sürüm geldikçe de yükseltirsin. Eğer 1.8 sunucu açmak istiyorsan (piyasadaki sunucular gibi) son sürüm sunucu açmaktan daha kolay. Ama kitlesini ben pek sevmiyorum. Aslında en kaliteli sunucu 1.8 taban sürüm ile yapılır ama çok iyi java bilgisi gerekli. Hiç görülmemiş sistemleri kendin kodaman lazım. Hypixeli örnek alabilirsin. Ama daha o kadar büyük 1.8 sunucu görmedik o yüzden son sürüm sunucu açman tavsiyemdir.

Son sürüm sunucu açmak en iyisi. Yeni sürüm geldikçe de yükseltirsin. Eğer 1.8 sunucu açmak istiyorsan (piyasadaki sunucular gibi) son sürüm sunucu açmaktan daha kolay. Ama kitlesini ben pek sevmiyorum. Aslında en kaliteli sunucu 1.8 taban sürüm ile yapılır ama çok iyi java bilgisi gerekli. Hiç görülmemiş sistemleri kendin kodaman lazım. Hypixeli örnek alabilirsin. Ama daha o kadar büyük 1.8 sunucu görmedik o yüzden son sürüm sunucu açman tavsiyemdir.
Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim

• Elmas
Tepkiler: pwd
1.8 survival tutmaz 1.8 de yapcak bişey yok 1.16 da nether resmen bambaşka bi dünya oluyo 1.8 de nethere gidesim gelmiyo cünkü tek olan yapı berbat kaleler :D 1.16 da hem netheritede var ama bana sorarsan 1.17 mi 1.16 mi 1.17 daha iyi ama bence 1.16 nedenmi cünkü bu zamanda cogu kişinin pc si 1.17 kaldırmıyor hatta 1.8 de bile kasıyor önerim 1.16.5 survival

En son sürüm olarak başlatmak daha iyi olacaktır 1.8 çok geride kalmış bir sürümdür çoğu kişinin tercihi survival oynamak için son sürümleri tercih etmektedir.

1.8 ana tabanlı yaparsan çok iyi olur

Köylü güncellemesinden sonraki herhangi bir sürümü kullanabilirsin. Tavsiyem 1.16'dır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl