Tanıtım Yenilendi » BaranArslanMRJ « PvP Plugin Paketi | Anti-Hile

BaranArslanMRJ Plugin Paketi v2 Çıksınmı?

• Evet,bu eskidi

Oy: 291 90,1%
  • Hayır, gerek yok

Oy: 32 9,9%

• Kullanılan toplam oy
    323
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim plugin paketi güzel de warp listesi ne warp ekleme ve warp silme nası yapcaznolurrr
Plugins > Essentials > Warps diye klasör var ordan silebilir.
2 ) Oyun içinden -/delwarp <isim>
3 ) Warp oluşturmak için oyun içinden -/setwarp <isim>[DOUBLEPOST=1433139325,1433139274][/DOUBLEPOST]
Hile kullanmanıda Atıo + %90 reklam var Amacın ney reklammı yapmak insanlara bişeymi öğretmek ?[DOUBLEPOST=1433072424,1433072320][/DOUBLEPOST]
Chest command klasöründe var oradan değiştirebilirsin
Benim bildigim bi NoCheatPlus içinde reklamım var?

Plugins > Essentials > Warps diye klasör var ordan silebilir.
2 ) Oyun içinden -/delwarp <isim>
3 ) Warp oluşturmak için oyun içinden -/setwarp <isim>[DOUBLEPOST=1433139325,1433139274][/DOUBLEPOST]
Benim bildigim bi NoCheatPlus içinde reklamım var?
giriş mesajı fln :) :) kardeşim amacınız reklam *,*[DOUBLEPOST=1433172109][/DOUBLEPOST]
giriş mesajı fln :) :) kardeşim amacınız reklam *,*
internetteki paketini millete 20 tl ye satmak adamlık değil ;)

giriş mesajı fln :) :) kardeşim amacınız reklam *,*[DOUBLEPOST=1433172109][/DOUBLEPOST]
internetteki paketini millete 20 tl ye satmak adamlık değil ;)
Kardeşim sen salamısın bu paket benim pc'mde bile yok hala boş konuşuyorsun.

Hep Güncel Tutun Daha İyi Günler Dileğiyle :-)

Kardeşim sen salamısın bu paket benim pc'mde bile yok hala boş konuşuyorsun.
tabi sattın kişiler öle demio her şeyin ssini almışlar adamlar banada dinlettiler foyan ortaya çıkınca hareketler başlar yok ol şşimdi

tabi sattın kişiler öle demio her şeyin ssini almışlar adamlar banada dinlettiler foyan ortaya çıkınca hareketler başlar yok ol şşimdi
Maximum yaşın 12 kardeşim ''yol al'' lafından yaşının ne kadar olduğunu şimdiden düşünyorum bu yüzden ufaksın diye her istediğini diyebilirsin :)[DOUBLEPOST=1433663109,1433397522][/DOUBLEPOST]Paket kullanilir halde -> v2'si çıkmıştır

Abi ya şu /warp yeri varya onu nası ayarlıcaz

Kardeş Skype Varsa Atsan

Eline Saglık Kardeşim Adamın Dibisin Serverimde Kullanıyorum Pluginin Paketini :)

abi güzel bir paket ama öldükden sonra kit gidiyor ben her öldühünde dogunca starter kitini vermesini istiyorum nasıl yapcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl