Önemli Yeni Youtube Kanalım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

Selam arkadaşlar,

Bu konuyu yeni açtığım youtube kanalında yaptığımız oyun incelemeleri, güncel oyun haberleri ve belgesel tarzı anlatımlarla seslendirdiğimız videolar için açıyorum.

İlk videomuzu elimizdeki kısıtlı imkanlarla ilk videomuz olduğu için tabii ki (biraz acemi) olarak paylaştık.

Zamanla eve dönmemle birlikte kaliteli bir mikrofon ile seslendirme videolarımıza devam edeceğiz.

Seslendirme konusunu biraz daha geliştirmelisiniz. Ek olarak size önerim profesyonel biriyle anlaşmanız olur. Çünkü Youtube'a bu tarzda içerik üretmenin en önemli kısmı canlı ve güzel bir ses. Yani sizin (Batuhan Yenidoğan'ın) sesi de güzel ancak bir tık yorgun gibisiniz. Yani canlı değil ve ufak tefek hatalar mevcut. Her neyse başarılar dilerim Youtube kanalınızda.

Takipde kalacağım kanalı

Anlatıcının seslendirmesi mükemmel ve kurduğu diksiyon ultra derecede hoşuma gitti daha güzel ve yaratıcı içerikler bekliyoruz.

Seslendirme güzel ama birazcık daha canlı yapsanız daha hoş olur, mesela Enis Kirazoğlu gibi falan.

Enis kirazoğlu hasta olmuşta sesi kalınlaşmış gibi bir sesin var (kötü anlamda söylemiyorum sadece sesini benzettim).

Biraz daha hareketli ve canlı sonra gelsin izlenmeler

forum sahibiymişsin gibi değil bir kullanıcıymışsın gibi yorum yapmayanları gördüğümde kendi adıma utandım öncelikle ilk yapışınızı ve kısıtlı imkanlarla yaptığınızı söylemenize göre bir yorum yapayım, bu iş OyunGezgin için gelişebilir, ancak ben pek beğenmedim ilk yapışınıza göre saygı duyarım gelişebilir.

forum sahibiymişsin gibi değil bir kullanıcıymışsın gibi yorum yapmayanları gördüğümde kendi adıma utandım öncelikle ilk yapışınızı ve kısıtlı imkanlarla yaptığınızı söylemenize göre bir yorum yapayım, bu iş OyunGezgin için gelişebilir, ancak ben pek beğenmedim ilk yapışınıza göre saygı duyarım gelişebilir.

İzmirde ateşli ve boğaz ağrısı ile kötü bir laptopta seslendirme yaptım. Acemiliğin o yüzden ufak tefek farkındayım. Ancak soğumamak için ilk videom bu şekilde oldu. İkinci videomu kaliteli bir mikrofon ile evimde seslendireceğim ve bir belgesel tarzı anlatım olacak. Burada kimsenin de beni pohpohladığını düşünmüyorum öyleyse de pohpohla hareket edecek yaşta değilim. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl