SadeceSeckin
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 33
- Minecraft
- MertSeckin
Discord:
sadeceseckin
sadeceseckin
sadeceseckin
eh biraz öyle tabii ama güzele benziyorKaranlık temaya alıştığım için bana da öyle geldi ama alıştım gibi.
atasci
Hocam böyle demek buna emek veren ve bunun için uğraşan kişilere haksızlık olur, Arkaplanda değişen onlarca şey var, Tabi ki de sizin zevkiniz ama buna hiç uğraş verilmemiş gibi davranmanız v4 için uğraşan kişilere haksızlık olduğunu düşünüyorum.2 yıl boyunca sadece header bg ve başlık tasarımları değişmiş v3 daha güzel

1000dev
2 yıl boyunca sadece header bg ve başlık tasarımları değişmiş v3 daha güzel

benjamin17
v4 teması sadece görünüş özellikli bir tema değil. Değişen sadece bunlar olarak gözükebilir ancak arka planda işleyiş olsun hatalar olsun yeni gelecek özellikler olsun hepsi v4 ile gelecek. Temaya gelen güncelleme v4 ün sadece küçük bir kısmı2 yıl boyunca sadece header bg ve başlık tasarımları değişmiş v3 daha güzel
sadecekin
kimsenin emeğine laf etmiyorum dostum ben 2 yıldır gelecek olan v4 için yapılan çalışma, planlamayı doğru bulmuyorum.V3 den farklı olarak header arkaplanındaki origin realms ve konu başlıklarının arka planı hariçi ne değiştiğini söyleyebilir misinHocam böyle demek buna emek veren ve bunun için uğraşan kişilere haksızlık olur, Arkaplanda değişen onlarca şey var, Tabi ki de sizin zevkiniz ama buna hiç uğraş verilmemiş gibi davranmanız v4 için uğraşan kişilere haksızlık olduğunu düşünüyorum.

1000dev
kimsenin emeğine laf etmiyorum dostum ben 2 yıldır gelecek olan v4 için yapılan çalışma, planlamayı doğru bulmuyorum.V3 den farklı olarak header arkaplanındaki origin realms ve konu başlıklarının arka planı hariçi ne değiştiğini söyleyebilir misin
sadecekin
işte demek istediğimin en güzel özeti
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!