Yeni Tema Spoiler! - Minecraft CMS Theme Spoiler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 128

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Selamlar, yapımına henüz yeni başladığım bir temayı paylaşmak istedim. Görüş öneri ve eleştirilerinize açığım tema henüz çok yeni değişecek eklenecek çok fazla şey var, genel şablon olarak görüşlerinizi merak ettiğim için paylaşma kararı aldım. Olumlu yanıtlar alırsam temayı bir çok cms otomasyonuna entegre etmeyi düşünüyorum. (tebex, leaderos, namelessmc...)

görsel_2026-05-15_211511523.webp

Özel sorularınız için dm atabilirsiniz.

Genel olarak sade tatlı her şey yerinde gibi gözüküyor ne eksik ne fazla Siyah tema varsa nirde tadından yenmez

Selamlar, yapımına henüz yeni başladığım bir temayı paylaşmak istedim. Görüş öneri ve eleştirilerinize açığım tema henüz çok yeni değişecek eklenecek çok fazla şey var, genel şablon olarak görüşlerinizi merak ettiğim için paylaşma kararı aldım. Olumlu yanıtlar alırsam temayı bir çok cms otomasyonuna entegre etmeyi düşünüyorum. (tebex, leaderos, namelessmc...)

Ekli dosyayı görüntüle 287421

Özel sorularınız için dm atabilirsiniz.
Güzel çalışma olmuş ellerine sağlık, siyah tema ve renk paletini biraz daha geliştirsen daha iyi olabilir bence

Birşey Sormak İstiyorum Tema LeaderOS içinmi

Birşey Sormak İstiyorum Tema LeaderOS içinmi
Evet.
Güzel çalışma olmuş ellerine sağlık, siyah tema ve renk paletini biraz daha geliştirsen daha iyi olabilir bence
Dark mod da eklenecek ve çok geniş bir renk paketi sunacağım. +20 renk düşünüyorum.
Genel olarak sade tatlı her şey yerinde gibi gözüküyor ne eksik ne fazla Siyah tema varsa nirde tadından yenmez
Teşekkürler.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl