Yeni Takımlardan En Beğenileni Seçiyoruz!

En beğendiğiniz takım!

• HeisenSetups

• WellSetups

• McaStudios

• Minefox Studio

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Susgun21

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
93
Minecraft
Susgun21

Discord:

susgun

Minecraft'ta En Beğenilen Takımı Seçiyoruz!

Merhaba MC-TR topluluğu,

Minecraft dünyasında, oyuncu deneyimini zenginleştiren pek çok harika takım var. Bu takımlar, yaratıcı içerikleri ve çözümleri ile oyun deneyimimizi bir üst seviyeye taşıyor. Şimdi, en beğenilen takımı seçme zamanı!

İşte karşınızda beş müthiş takım:

1. HeisenSetups
- Yeni açılmış olmalarına rağmen çok kaliteli bir giriş yaptılar.
- Gelişim aşamasında olmalarına rağmen çok iyi bir takım.
- Düzenli güncellemeler ve iyileştirmeler ile projelerini sürekli olarak geliştiriyorlar.

2. WellSetups
- Kullanıcı dostu bir takım.
- Haritalar konusunda oldukça başarılılar.
- Düzenli güncellemeler ve iyileştirmeler ile projelerini sürekli olarak geliştiriyorlar.

4. McaStudios
- Gelişim aşamasında olan bir takım.
- Çok fazla ürünleri yok ama bence gayet iyi bir takım.

5. Minefox Studio
- Yaratıcı ve işlevsel çözümleriyle Minecraft dünyasına yeni bir soluk getiren takım.
- Her konuda çok fazla projeleri olan bir takım.
- Topluluk tarafından sevilen ve aktif olarak kullanılan projelere imza atıyorlar.

Şimdi, bu takımlardan hangisinin en beğenilen olduğunu belirlemek için sizin oylarınıza ihtiyacımız var! Hangi takım favoriniz? Hangi ekip, sizin oyun deneyiminizi daha iyi hale getirdi? Lütfen oy verin ve neden bu takımı seçtiğinizi yorumlarda paylaşın.

Oylamaya katılın, favori takımınızı seçin ve Minecraft topluluğuna katkıda bulunun. Hepinize iyi oyunlar ve oylamalar!

NOT: Tüm takımlar ile konuştum ve gerekli izinleri aldım.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Güzel yorumunuz için ve konunuzda bize de yer verdiğiniz için teşekkür ederim. Kaliteli hizmet sunabildiysek ne mutlu bize.

WellSetups Türkiye piyasasında bence en iyi takım.

HeisenSetups ekibi olarak, forum konunuzda bize yer verdiğiniz ve takımımız hakkında yapmış olduğunuz olumlu yorumlar için çok teşekkür ederiz. Yeni bir takım olmamıza rağmen kaliteli hizmet sunma konusundaki çabalarımızın fark edilmesi bizim için büyük bir onur. Gelişim sürecimiz boyunca siz değerli Minecraft severlerin desteğiyle daha da iyiye gitmeyi hedefliyoruz. Düzenli güncellemelerimiz ve iyileştirmelerimizle projelerimizi sürekli geliştirmeye ve sizlere en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.

HeisenSetups ekibi olarak, forum konunuzda bize yer verdiğiniz ve takımımız hakkında yapmış olduğunuz olumlu yorumlar için çok teşekkür ederiz. Yeni bir takım olmamıza rağmen kaliteli hizmet sunma konusundaki çabalarımızın fark edilmesi bizim için büyük bir onur. Gelişim sürecimiz boyunca siz değerli Minecraft severlerin desteğiyle daha da iyiye gitmeyi hedefliyoruz. Düzenli güncellemelerimiz ve iyileştirmelerimizle projelerimizi sürekli geliştirmeye ve sizlere en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.
Rica ederim. Yeni projelerinizi heyecanla bekliyorum.

Wellsetups'a bastım geldim

Konuda neden uzun zamandır aktif olan takım, takımlar bulunmuyorken hep yeni açılan takımlar bulunuyor?

Sunucumuzda kullandığımız paketlerimizi Minefox ekibinden Apcu'ya yaptırdık ve gayet başarılı bir çalışma oldu.

Güzel yorumunuz için ve konunuzda bize de yer verdiğiniz için teşekkür ederim. Kaliteli hizmet sunabildiysek ne mutlu bize.
Rica ederim. Yeni projelerinizde başarılar.

Konu devam ediyor..

Bu tarz oylama konularında ya tüm forumda bulunan ekipleri listelemeniz ya da konu başlığını "Yeni açılmış ve beğenilen takımı seçiyoruz" olarak güncellemeniz daha güzel olacaktır.
NOT: Eklenmeyen sadece bir takım gördüm, onuda eklemenin zor olacağını zannetmiyorum.

Bu tarz oylama konularında ya tüm forumda bulunan ekipleri listelemeniz ya da konu başlığını "Yeni açılmış ve beğenilen takımı seçiyoruz" olarak güncellemeniz daha güzel olacaktır.
NOT: Eklenmeyen sadece bir takım gördüm, onuda eklemenin zor olacağını zannetmiyorum.
Yarın oylama bitiyor bir dahaki konuda tüm takımları eklemeyi düşünüyorum.

Wellsetups yeni bir takım değil eski namı olan Foreda'yı da hesaba katarsanız 3 yıllık bir takım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl