Bulundu Yeni Sunucumuza Ücretli Developer Arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rdlrt

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

godmesa

Selamlar
Açmayı düşündüğümüz minecraft skyblock,bedwars hub sunucumuza developer aramaktayız sunucunun tüm giderleri bizim tarafımızdan karşılanmaktadır,ayrıca geliştiricimize ise sunucu gelirinden pay verilecektir. Maaşlı bir pozisyon olduğundan lütfen tecrübeli,kendine güvenen ve bu işte geçmişi olan kişilerin bana ulaşması yeterli

Moderatör tarafından düzenlendi:
Selamlar
Açmayı düşündüğümüz minecraft skyblock,bedwars hub sunucumuza developer aramaktayız sunucunun tüm giderleri bizim tarafımızdan karşılanmaktadır,ayrıca geliştiricimize ise sunucu gelirinden pay verilecektir. Maaşlı bir pozisyon olduğundan lütfen tecrübeli,kendine güvenen ve bu işte geçmişi olan kişilerin bana ulaşması yeterli
Sunucu gelirinden pay alması maaşlı olduğu anlamına gelmiyor

Maaşlı demek belirlenen bir ücretin(1000 TL ise ne eksik ne fazla) günlük, haftalık, aylık veya belirlenen bir süre içerisinde yaptığı hizmet bedeli olarak belirlenen ücret ve zaman dışına çıkmadan ödenmesidir. Yani maaşlı demek yerine sadece sunucu gelirinden pay alacak denmesi daha doğru olur.

Paket başı ve ekstra istediğiniz durumlar için yapılan iş başına ücret almaktayım. Uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetler arıyorsanız discordum benjamin17 üstünden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl