YENI SUNUCUMUZA ALIMLAR BAŞLADI !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Juzy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

Joty

* Yeni açacağımız sunucumuzda çok fazla iddialıyız ve sunucumuzun en iyi sunucu olması için alanında başarılı kişileri arıyoruz.
* Yeni açacağımızdan ve iyi sunucu olmamız için gece gündüz çalışacağız. Discord sunucumuz üzerinden bol bol toplantı gerçekleştireceğiz.
* Alanında iyi olduğunu düşünen, bu yoğun tempoya dayanabileceğini, oyunculara her türlü yardımcı olacağını düşünen, adaletli, saygılı olduğunu düşünen herkes alttaki formu doldurabilir.
* Başvuracak herkese inancımız tam unutmayın en iyi biz olacağız ilkemiz bu olsun. Şimdiden herkese teşekkürümü iletmek istiyorum. Bol Şans...
NOT: Sunucu ismimiz kesin değildir yetkililerle birlikte karar vereceğiz.

JOFYCRAFT BAŞVURU FORMU

Isim-Soyisim:
Istediği rol:
Şimdiye kadar kaç sunucuda yetkiliydiniz:
Bu yoğun tempoya ayak uydurabilecek misiniz:
Discord sunucumuzda aktif olabilir misiniz:
Sunucuda kaç saat aktif bulunabilirsiniz:

* Formumuz bu kadar. Diğer sunucularda ki gibi uzun bir form olmasını istemedik bu yüzden "Ne Yaparsınız" sorularımızı Discord üzerinden özel olarak soracağız.
* Size ulaşabilmemiz için kesinlikle Discord kullanıcı adınızla birlikte etiketinizi de yazmayı unutmayın.
* Yeni açacağımızdan dolayı da her rolde eksiğimiz var bu yüzden en iyi yapabileceğinizi düşündüğünüz rolü yazmak en iyisi olacaktır.
* Son olarak başvuru yaptığınız halde ilk başta yazılan açıklamaları kabul etmiş olduğunuzu unutmayın.
* Ulaşmak isteyen arkadaşlar için Discord kullanıcı adım: Joty#0611

HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

Son düzenleme:
Başvuru yapan arkadaşların ne gibi bir kazancı olacak? Bu konu hakkında da biraz bahsetseydiniz keşke, zira her sunucu konusunda yoğun bir tempo, yoğun bir çalışma gibi ifadeleri görüyorum fakat bu insanlar zeka olarak geri değil ki boş yere vaktini harcasın...

Başvuru yapan arkadaşların ne gibi bir kazancı olacak? Bu konu hakkında da biraz bahsetseydiniz keşke, zira her sunucu konusunda yoğun bir tempo, yoğun bir çalışma gibi ifadeleri görüyorum fakat bu insanlar zeka olarak geri değil ki boş yere vaktini harcasın...
Bu arkadaşa hak veriyorum.Bilgileri paylaşır mısınız?

Isim-Soyisim:Akın Akıncı
Discord adresi:sarmakın#1843
Istediği rol:Mimar
Şimdiye kadar kaç sunucuda yetkiliydiniz: Yaklaşık olarak 8 senedir oyunu oynadığım için hatırlayamayacağım kadar fazla sunucuda yetkililik yaptım.
Bu yoğun tempoya ayak uydurabilecek misiniz: Tempoya tabikide ayak uyduracağım , zaten profesyonelliğimden anlayacaksınız.
Discord sunucumuzda aktif olabilir misiniz: En az 7
Sunucuda kaç saat aktif bulunabilirsiniz:
En az 7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl